Ar puisi dzīvojam Rīgā, bet viņš nāk no citas pilsētas, uz kuru šad tad aizbraucam kopā, šad tad viņš viens pats, lai patusētu ar savu labāko draugu veču vakarā ar alko utml. Lai atlaistu tā teikt. Visus gadus vienmēr viss bijis labi. Bet tad viņš uz pusgadu zaudēja darba, sākās bizdings mūsu attiecībās un vienā šādā braukšanās reizē viņš salaida ar citu sievieti. Bija smagi nenormāli, bet esam to izrunājuši un tā kā mīlam viens otru, palikām kopā.
Nu jau ir pagājis pusgads kopš tām drausmām. Un viņš atkal grib aizbraukt uz savu pilsētu viens patusēt ar savu draugu. Bet šoreiz es viņu negribu laist, jo... nu jūs jau saprotat. Man ir bail, es vairs neuzticos un viss vēl sāp. Saku, ka braukšu ar viņu un patusēsim 3atā, bet viņš saka, ka tad tā būs vienkārši pilsētas apciemošana, bet tas vairs nebūs tas, ka viņš divatā ar čomu patusē. Viņš mani saprot, kāpēc es tā jūtos un negribu viņu laist, bet saka arī, ka laiks ir aizmirst to visu un dzīvot tālāk. Ka nevar taču tagad visu mūžu viņu nekur nelaist vienu.
Kuram no mums ir taisnība? Un kā jūs risinātu šo?