Tā greizā sirds!

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas lēdijas,
Num dalaties pieredzē kā jums attiecībās ar greissirdību?
Manas attiecības pajuka tieši šī iemesla pēc!
Viss sakās ar to ka man laba paziņa bija zvanijis (tai vakara biju pie mīļotā tp necēlu) otrā rītā aizbraucu uz mājām un uzrakstiju ko paziņa vēlējās- pēc laiak atbildēj ka uz kalnu slēpot gribēj paņemt! Nu es uzrakstiju ka tapat nebutu braukusi jo bija problemas ar veselību un pašai negribējās ar viņa ģimeni kautkur doties. Neko sliktu nedomajot izdzesu tas sms, bet vesture viņas palika..un tad to ieraudzija mans nu jau bijušais-pateica ka es slepeni sarakstoties, krāpjot viņu..blah blah blah...
Es pateicu ka es neesu no tām kas krāpj, un tad tikai sākās..atrada vecus notikumus kurus celt gaismā.. tas bij oktobris ja nemaldos bijām pašķīrušies- es biju sadraudzejusies ar vienu puisi kuram ir bērni un meitene, tad nu es viņam palīdzēju strādāt netalu no savas mājas darbojas meža lietās, gaju palīdzet tik cik varēju-zarus lasīt ko bij paredzēts šķeldot! Un paris reizes viņs tas puisis bij pie manis atbraucis iedzert jo es pardzīvoju attiecības, viņš naudas problemas! es pēc dabaas esmu draudzīgs cilvēks, tp man nau problēmu būt draugos ka ar meiteni ta puisi.Kā rezultātā vienu nakti svešais puisis palika pie mums( manas gimenes) pa nakti, jo bij dzeris. Nu un tgd to visu pacēla augšā viņa meitene kas to izstastija manam puisim! viņš aizsvilās un momentā pameta mani!Kautgan nekaaada viena nakts sakara mums nebij ar to otru puisi, katrs sava istaba gulejam. Un tagad tas viss ir parversts ka krāpšana!!
Es varu vel piebilst pirms sagaju kopa ar savu nu jau bijuso bija puisis ar kuru parguleju, un viss.Bija pliks sex.
Un tagad mani visi nostada ta itka es butu mauka ;(

Sanaca gana murgaini bet nu, ja kas komentaros atbildesu uz visu.
05.04.2013 16:38 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Hmmm, izlasot visu diskusiju, secinu, ka labi vien ir, ka izšķīrāties, tas ir tikai uz labu. Ne tu, ne tavs draugs , manuprāt, neesat gatavi pieaugušo attiecībām, tā tādas divdomīgas situācijas nerisina pieauguši cilvēki.
08.04.2013 15:48 |

Reitings 360
Nu nevar ta 5as minūtēs beigkt mīlēt, tas nau normāli!
Lai kā sāp nevajag pamest caur sms, un par to neizrunāties!
Es ļoti pardzivoju, zinu ka dala vainas ir mani, bet es atvainojos, atzinu ka kludijos, atvainojos par to ko sarunaju! Visu iespejamo
08.04.2013 15:54 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
viņš ir teicis, ka tevi mīl. UN? viņš to teica agrāk, ne jau tagad. (cik es sapratu). tu dzīvo savu attiecību pagātnē, kad viss bija jauki un labi. tagad tu vari nosaukt kaut vienu labu lietu, kas starp jums ir? diez vai..
vsp jau loģiski, ka cilvēks dzērumā nekur nebrauks. tjipa tu nezināji, ka jūs dzersiet?
bet ko var padarīt. reāli NEKO. kā tu to nesaproti? viņš tā uzskata un uzskatīs. to tev visas meitenes saka. domā, ka viņam pāries? vai, ka viņš atvainosies"? un kas no tā mainīsies, ka viņš tev atvainosies? tas tāpat tagad nenotiks. varbūt viņš to tikai sapratīs ar gadiem, ka ir pārspīlējies un uzvedies necienīgi. un tagad tu gaidīsi gadus cik? 2, 5, 10? kas no tā mainīsies tev? tev no tā tagad pašapziņa būs iedragāta, ka viņš neatvainosies?
tu taču zini, kāda tu esi un neesi. meklē vnk citu puisi. es piemēram nesaproti, ko tu ar šo diskusiju gribi noskaidrot un kādas ir tavas domas, ko tālāk iesākt. es tev varu pateikt- dzīvo tālāk bez tā puiša.
08.04.2013 15:55 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu nevar ta 5as minūtēs beigkt mīlēt, tas nau normāli!
Var gan! No mīlestības līdz naidam ir viens solis.
Ko Tu vispār gribi? Parunāties?

Kāda jēga, čalis negrib būt ar Tevi kopā. Viss!

Labāk turpmākos gadus velti laiku pareizrakstības apguvei, tā ir katastrofālā līmenī.
08.04.2013 15:57 |

Reitings 8272
nu bet tā dažreiz notiek,ka šķirās arī caur sms. piedod, bet tev tas ir jāpieņem. protams, vienmēr sāpēs, ja mīlot, šķirās. nedomā, ka visi cilvēki, kas mīl viens otru, ir kopā. daudzreiz ir daudz un dažādi šķēršļi, tajā skaitā, cilvēka rakstura atšķirības. attiecības nesastāv tikai no mīlestībais, bet arī no cieņas vienam pret otru (ABPUSĒJAS NEVIS VIENPUSĒJAS), uzticības, uzticēšanās utt. pat, ja ir mīlestība, bet, ja attiecības nav kvalitatīvas, tām nav turpinājuma. jā, mīlestība ir viena no vissvarīgākajām lietā, jo bez tās nemaz ģimeni parasti neveido. bet ta snav vienīgais. reizēm mums ir jādomā ar prātu, nevis ar sirdi, pie tam vēl ar stingru prātu.
08.04.2013 15:59 |

Reitings 360
Vakar teica ka mīl.
Es netieku tam pāri, un nekad netiksu.
08.04.2013 16:03 |

Reitings 360
Man sis attiecibas bij viss, es ta centos..dariju visu lai butu labi!
Stastiju pilnig visu.
Neko neslepu, bet tapat viss ir slikti!
08.04.2013 16:06 |

10 gadi
Reitings 13809
Ārprāts, kāds jaunības maksimālisms!
08.04.2013 16:25 |

Reitings 8272
piedod, bet tu vēl neko nesaproti no attiecībām. un tiksi tu kādreiz pāri arī šai sāpei. tev patīk tāda attieksme- vakar teica, ka mīl, bet šodien saka, ka esmu palaistuve? aj vsp kāda jēga dzesēt muti. priekš kam tu prasi padomus, ja rīkosies tāpat pa savam prātam. te jau tev izklāstīja pieredzi padomos. kotu vēl gaidīsi?kamēr viņš savā apātijā sāks tevi sist un tu staigāsi zilām acīm un bez zobiem?nu jā varbūt tad tu sapratīsi. arī tad- varbūt.
08.04.2013 16:25 |

Reitings 360
Nu bet doma ja viens sit tad citi ari?
Es nesaku ka darisu pa savam pratam, es mainisu sevi!
Nebij pareizi prasit kko citiem ja varu vinam!
Negribu vairak lai dzive japiedzivo kas tads.
Es vienkarsi esmu parak iedomiga,un ar to talu netiks!
08.04.2013 17:17 |

Reitings 8272
Kikinja- nezinu, vai tu to attiecināji uz mani, bet mani neviens nesit. vnk, cik daudz esi gatava ciest? es to biju domājusi tādā aspektā.
tu domā, ka tās ir vienīgās bēdas, kas dzīvē ir? tu ļoti maldies. šādas šķiršanās tev tavos gados vēl var būt desmitiem.
tu vari mainīties un kļūt kaut vai par Dievu vai eņģeli, bet to puisi un tā puiša domas un lēmumu tu neizmainīsi. viņš ir pieņēmis lēmumu. kāpēc tev vēl ir jāzemojas. kur tu šeit saskati iedomību? drīzāk izskatās, ka tev nav pašcieņas, ja tu pat biji gatava viņam uz ceļiem stāvēt.
ja tu maini sevi, tad tikai un vienīgi dēļ sevis, nevis dēļ cilvēka upurēties, kuram tas nav vajadzīgs.
08.04.2013 17:33 |

Reitings 360
Cilveks ir dusmigs, un nenoliegsu ir lietas par kuram uz manis jadusmojas un tai pasa laika ir tadas kas nau par iemeslu!
Ne ne es ta visparigi runaju :)
08.04.2013 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)