Tā greizā sirds!

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas lēdijas,
Num dalaties pieredzē kā jums attiecībās ar greissirdību?
Manas attiecības pajuka tieši šī iemesla pēc!
Viss sakās ar to ka man laba paziņa bija zvanijis (tai vakara biju pie mīļotā tp necēlu) otrā rītā aizbraucu uz mājām un uzrakstiju ko paziņa vēlējās- pēc laiak atbildēj ka uz kalnu slēpot gribēj paņemt! Nu es uzrakstiju ka tapat nebutu braukusi jo bija problemas ar veselību un pašai negribējās ar viņa ģimeni kautkur doties. Neko sliktu nedomajot izdzesu tas sms, bet vesture viņas palika..un tad to ieraudzija mans nu jau bijušais-pateica ka es slepeni sarakstoties, krāpjot viņu..blah blah blah...
Es pateicu ka es neesu no tām kas krāpj, un tad tikai sākās..atrada vecus notikumus kurus celt gaismā.. tas bij oktobris ja nemaldos bijām pašķīrušies- es biju sadraudzejusies ar vienu puisi kuram ir bērni un meitene, tad nu es viņam palīdzēju strādāt netalu no savas mājas darbojas meža lietās, gaju palīdzet tik cik varēju-zarus lasīt ko bij paredzēts šķeldot! Un paris reizes viņs tas puisis bij pie manis atbraucis iedzert jo es pardzīvoju attiecības, viņš naudas problemas! es pēc dabaas esmu draudzīgs cilvēks, tp man nau problēmu būt draugos ka ar meiteni ta puisi.Kā rezultātā vienu nakti svešais puisis palika pie mums( manas gimenes) pa nakti, jo bij dzeris. Nu un tgd to visu pacēla augšā viņa meitene kas to izstastija manam puisim! viņš aizsvilās un momentā pameta mani!Kautgan nekaaada viena nakts sakara mums nebij ar to otru puisi, katrs sava istaba gulejam. Un tagad tas viss ir parversts ka krāpšana!!
Es varu vel piebilst pirms sagaju kopa ar savu nu jau bijuso bija puisis ar kuru parguleju, un viss.Bija pliks sex.
Un tagad mani visi nostada ta itka es butu mauka ;(

Sanaca gana murgaini bet nu, ja kas komentaros atbildesu uz visu.
05.04.2013 16:38 |

Reitings 360
Bet man netic! iedomajaties, es varetu krist uz celiem man tapat neticetu..
tas nebij ikdiena tikai tad kad sastridejamies!
05.04.2013 19:41 |

Reitings 360
Es isteniba ari esu vainiga ka tgd vinam tada nostaja pret mani! ko tik neesu vonam sarunajusi kamer bijam kopa..ai..palasiju vecas sms...kauns par sevi!
05.04.2013 20:49 |

Reitings 63
Reģ: 02.11.2012
šis viss atgādina manu iepriekšējo draugu.Šausmas tīrākās,pie visa tāpat kā tev mēģina ieskaidrot biju vainīga es,u.tt... Bet nu iemesls bija gaužām vienkārš-gribēja pamest jo bija iepatikusies kāda cita,kolīdz ar to neizdevās kā iecerēts,tā skrēja pie manis atpakaļ...Viss ko varu ieteikt-turies no tāda pa gabalu,jo viņam tikai baudu sagādā tevi sāpināt un padarīt par kājslauķi,un tās lūgšanās nelīdzēs,iespējams ka šis tik priecājas ka tu tā dari,jo zin ka jebkurā gadījumā tu viņu ņemtu atpakaļ-ko nedari,jo viss mainīsies tikai uz kādu mēnesi,bet tad katra diena paliks aizvien trakāka un trakāka...tici man...
05.04.2013 23:37 |

Reitings 360
Nu ka jau mineeju, neviens nau teicis ka vins naks atpakal!
Saubos jo cilveks man vienkarsi netic!
06.04.2013 01:45 |

Reitings 360
uup
06.04.2013 18:29 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kāda jēga pacelt tēmu, ja tu tāpat neņem vērā, ko tev raksta?

Ko tu gribi sagaidīt, kādu padomu? Kaut ko iz sērijas: jā tu esi vainīga, ka tevi uzskata par vieglas uzvedības meiteni, rāpo uz ceļiem lūgt piedošanu, precies, pēc kāzām viņš tūlīt beigs dzert, un jūs dzīvosiet laimīgi līdz mūža galam?
07.04.2013 09:18 |

Reitings 360
Ne, es gribu dzirdet pieredzi!
Kada vel raposana?! doma kovraxti
08.04.2013 04:27 |

Reitings 21
Reģ: 22.01.2013
Mans vīrietis ir vairāk kā ļoti greizsirdīgs, bet viņš arī zin, ka man ir draugi puiši, pie kuriem es varu palikt pa nakti un viņš zin, ka nekas starp mums nebūs. Man šķiet, ka viņš man tā uzticas ar konkrētiem cilvēkiem, jo no paša sākuma esmu viņam par viņiem daudz stāstijusi. Ir pat bijis tā, ka mans vīrietis nav mājās un pie mums paliek mans ļoti labs draugs. Es esmu tāds cilvēks, kurš vienmēr visu izstāsta savam vīrietim. Man jau šķiet, ka uzticēšanos, pēc šāda gadijuma, kā tu minēji atgūt ir ļoti grūti, praktiski neiespējami un vel jau ir jautājums, vai tev tiešām tas ir vajadzīgs? :)
08.04.2013 11:55 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
nebrīnos, ka tas puisis tev pameta!
08.04.2013 11:59 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Es varu vel piebilst pirms sagaju kopa ar savu nu jau bijuso bija puisis ar kuru parguleju, un viss.Bija pliks sex. Vinam somenes paliek-24 man- 19 bus.

cerams, ka puisis atradīs normālu meiteni, nevis teenageru, kurai skaidas galvā :D
08.04.2013 12:04 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kā var būt vainojams telefons, ka visos komentāros, kur tiek teikts NAV, raksti NAU. Vai tas tas nav pirmais gramatikas nosacījums, ko iemāca skolā?

Un nepieaugušiem, nenobriedušiem cilvēkiem attiecībās nav jāiesaistās.
Kādā sabiedrībā uzturies, ja reiz tik bieži dzerat un lamājaties?
08.04.2013 12:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
milais cilvek, macies no savam kludam! ja tu redzi, ka cilvekam nepatik un vins nereti parprot komunikaciju ar viriesiem(interesanti ka diez vini tevi uztver...ari ka draugu?saubos), tad beidz but tik loti "draudziga" pret muzikiem!ta luk!
08.04.2013 12:13 |

Reitings 8272
nu pirmkārt, jau es neteiktu, ka draugam ir jāzina, ka tevi kkur aicinājis puisis. es atbildētu, ka nekur nebraukšu, bet puisim noklusētu, lai neraisītos kādas nepamatotas aizdomas. turklāt, cik es sapratu, tu nekur neaizbrauci. es neredzu tur gandrīz problēmu. viņš vsp zināja jūsu sarakstes saturu vai izraka vienu sms un tagad saprata pa savam? ja tu būtu piekritusi braukt, es saprastu greizsirdību.

jā, ir nepatīkami, ja jūsu attiecības bija neilgi pārtrauktas, bet pie tevis uzturējās puisis. BET, pat tad, ja tev ar to puisi būtu bijis kkas tuvāks, tu ar to draugu biji pašķīrusies. tas, ka viņam nebija sexa, nenozīmē, ka tev tāds nevarēja būt. jā, iespējams, tavam ex-draugam nebūtu ar to viegli tikt galā, bet tas nenozīmē, ka tev ir jābūt tagad vainīgajai.
08.04.2013 12:58 |

Reitings 360
Viņš maļ tikai savu- es esot krāpusi!
Jau pasen pateicu ka nevienam citaam puisim vairs nekad neko nelūgšu-tas bij martā 24. laikam
Jau tad izrunājām ka tā nevajadzej darīt!
Bet tapat viņam šķiet ka visu ir kautkas bijis,ka ir krāpts!
Viņš nespēj saprast ka es visu laiku esmu ar viņu, lai ko viņš man nodara es vienmēr piedodu-izrunājāmies!
Viņš saskata to kas nau bijis,
es viņam milijons reižu teicu-es tevi mīlu un netaisos mainit ne pret ko!
Bet tapat..
08.04.2013 13:51 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Tieši tāpēc man nav vēlmes uzturēt kaut kādas attiecības ar sirds kratīšanu divvietulībā, kopīgām nakšņošanām ar citiem vīriešiem. Lai nav pārpratumu.
08.04.2013 13:54 |

Reitings 8272
Kikinja- nu būs tev mācība muti nevērt vaļā pa šādām tēmām. tev nav viņam jākrīt ceļos. tā tu tikai zaudēsi cieņu viņa acīs.
vēl kas - tas, ka tu viņam visu piedod, nenozīmē, ka automātā viņam ir jāpiedod arī tev viss. vnk tev arī nav jābūt visu saprotošai un piedodošai, jo savādāk viņš zinās, ka varēs atļauties visu ko - arī tevis apsaukāšanu rupjos vārdos. man pašai ir bijušas situācijas, kurās es tiku pārprasta. un tādēļ daru tā, lai nerodas pārpratumi. un galvenais tā-lai pretējā gadījumā man pašai nebūtu nepatīkami.šo taktiku mēs ieturam abi divi.
viss- pietiek. vai tad tu neredzi, ka viņš nevēlas atjaunot attiecības? kāda tur vēl lūgšanās un izrunāšanās? 30% dodu, ka viņš vnk gaidīja iemeslu. neatmetu domu, ka viņam jau ir uzradusies cita, kad jūs vēl bijāt kopā
08.04.2013 14:10 |

Reitings 360
Nu nezinu vai cita, saka jau ka mil mani!
Bet tai pasa laika spej sarunat visu iespejamo!
Vins vispar neklausas mani, itka starp mums nekas nau bijis
08.04.2013 15:01 |

Reitings 360
Un ar to pusi kad draudzejos netikos divvientuliba, visa mana gimene bija apkart!
08.04.2013 15:09 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Ne pa tēmu, bet tāāāā acīs cērtās tas jauniešu rakstības nestils, ka pilnīgi tracina. Būtu labāk latviešu valodu mācījusies, nekā divdomīgas situācijas radījusi. Cilvēki ir dažādi, vai tad nezināji, ka tavs draugs ir greizsirdīgs?? Pati rada situāciju sevis pamešanai un tagad čīkst, ka viņu apvaino. Vai tad neparedzēji, ka viņš var tā reaģēt, uzzinot, ka tu pie sevis uz nakti aicini svešu vīrieti?
08.04.2013 15:36 |

Reitings 360
Es neko neaicinaju ka dzeris cilveks brauks majas, un tai laika mes nebijam kopa ;(
Taka tad nevar teikt ka ta bija krāpšana!

Vins pats ir atzinis ka vinjam ir liela griesirdiba ;(
08.04.2013 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)