Vīrieti/džeku pazīstu 2 nedēļas, nu mēs tiekamies 2 nedeļas un viss ir baigi forši, bet pēc dažām dienām viņam ir dzimšanas dienas. Ko Jūs ieteiktu man uzdāvināt, zinot to, ka nepazīstu viņu nemaz tik ilgu laiku, bet gribās kaut ko jauku un oriģinālu.Ieteikumi? Viņam 22... :)
Kad mēs tikai tikāmies, dāvināju pašceptu kūku. Vīrietis bija sajūsmā un pat uz darbu aiznesa, lai palielītos kolēģiem, kāda forša'viņam draudzene esot :D
Nu nezinu vai tev noderēs, bet šīs ir manas idejas brāļa dāvanai - biļetes uz cirque du soleil, whey proteīns(:D), ādas maks, labs alkohols, smaržas - bet tas ir viss, ko zinu, ka viņš grib, tev grūtāk, jo tu nezini.
hmm...hobijs- basketbolists.
Ļoti gribēju to cepuri, es teiktu reperīgo cepuri :D bet nekur neatradu ar RīGA uzrakstu.. varbut kāda no jums zina, kur tādu meklēt?hmm
Es dāvinātu biļetes uz kino vai arī uzceptu kūku :) ar savu draugu gan bija pagajuši 3mēn, kad pienāca viņa jubileja, dāvināju biļetes uz koncertu.
Aaa ziemīši ātri pienāca, tad dāvināju jostu, ko gan zināju, ka viņš grib :)
Es nedāvinātu neko dārgu, nekādas cepures, apmaksātu restorānu utt., galu galā pazīsti tikai 2 nedēļas, nav ko apdāvināt puisi.
Dāvinātu ko vienkāršu, kā teica meitenes kaut ko pašgatavotu, pietiks.