Absolūti nepiekrītu, ka meitenei jāatsakās no šīm minētajām sievišķīgajām vajadzībām. Var pārskatīt izdevumus, atrodot, kur iespējams ietaupīt, bet kopumā dažām padoma devējām, kuras pārmet meitenei izlutinātību, vajadzētu padomāt, kā viņas rīkotos šādā situācijā.
Latvijā šobrīd pat valdībā kritiski izskata jautājumu par studiju kredītiem, jo ir milzīga problēma, ka jaunieši VISPĀR NEATMAKSĀ studiju kredītus un ignorē tos. Šajā gadījumā meitene vēlas atmaksāt kredītu un meklē risinājumu. To var atrast, neatsakoties no sievišķīgām vēlmēm un ikdienas prieciņiem:) Piemēram:
Var atrast papildus darbiņu, ja cītīgi meklē, jāinteresējas pie paziņām par darba iespējām, jāapdomā iespēja atrast labāk atalgotu darbu, var izskatīt iespēju aizbraukt uz 2-3 mēnešiem, piemēram, uz ārzemēm, tādējādi, ne tikai papildus nopelnot, bet uztverot to arī kā papildus pieredzi un jaunu kultūru, var mēģināt veidot kādu savu mazo biznesiņu. (Es, piemēram, ar savu mazo biznesiņu nedaudz nopelnu papildus).
Vēl ir dažādas citas papildus iespējas, kā nopelnīt. Piemēram, es pirms gada iegādājos dārgu fotokameru filmēšanai un fotogrāfēšanai. Izdomāju, ka nopelnīšu ar to papildus, izīrējot to. Ieliku sludinājumu ss.lv un man ir bijuši jau vairāki klienti. Tagad pat viena no ministrijām interesējas par nomas iespēju uz mēnesi. Arī šādi var atrast iespēju, kā nopelnīt papildus:)