Nepatīkami runāt ar kādu

Reitings 52
Reģ: 22.03.2013
Drīz nāk virsū radu saiets. Man ir kāda radiniece, ar kuru ir gandrīz neiespējami runāt, jo viss, kas nāk no viņas mutes, ir kā čūskas dzēliens. Piemēram, iepriekšējās viesībās teicu, ka daudz laikam pāri paliks ēdamā, viņas atbilde bija : "Nu vismaz nebūs kā tavā dzimšanas dienā, tur taču knapi bija vispār, ko ēst.". Vai, kad stāstīju, ka šo te apģērba gabalu atradu veikalā ar lielisku atlaidi, viņa ar lielu pārsteigumu uzsvēra - "Kā, arī savam izmēram?!".
Tātad doma tāda - kā, lai sevi savalda? :D Diemžēl, man ar viņu ir jākontaktējas, esam tuvi radi.
05.04.2013 09:32 |

Reitings 23
Reģ: 07.04.2013

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Neiesaku pa tiešo skaidroties, jo tādas čūskas vēl publiski pateiks,ka ar humora izjūtu tev nav viss kārtībā, paķiķinās,ka tu gan viegli uzvelcies un paliksi idiotes lomā.
Vai tad neko pazemojošu nevari izdomāt? Noliktu pie vietas. Gan jau viesībās būs kas ēdams,liela iespēja nolažoties un kaut ko nepareizi izdarīt,izliet,parunāt ar pilnu muti,it kā sīkums, bet publiski varētu to izcelt. Nekādā gadījumā neparādi,ka esi aizvainota, tas viņai vēl vairāk patiks.
Aa, un cilvēkus kaitina,ja viņus ignorē vai pārtrauc stāstījuma vidū it kā viņa ir tukša vieta.Vai arī it kā klausies,ko viņa runā un pēkšni sāc runāt ar kādu citu.
Es būtu ļoti riebīga un spiestu uz viņas vājām vietām.
07.04.2013 13:55 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
arieta
Tu nejēdz kas ir apgrieztā psiholoģija

Libra
++++

Paprasi viņai:"Ko Tu darītu ja Tu būtu gudra?" :D
08.04.2013 21:11 |

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Tavā vietā,atklāti pateiktu visu priekšā (bet ļoti klusos toņos un cik vien pieklājīgi iespējams),ka tāda viņas attieksme nav pieņemama,visas tās dzēlības.Pieklājīgi skarbi ja tādu salikumu var izmantot :D
Tādus cilvēkus vajag smuki un mierīgi likt pie vietas,un ja to dara visu priekšā,tad darbojas efektīvi :)
nu tas tā-uz manas pieredzes)))
nu un "na posļedok" kādu mazu dzēlību,tā lai uz dupša nokrīt un vēl paberzējas :D
08.04.2013 21:22 |

Reitings 17
Reģ: 08.04.2013

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
O, man bija draudzene, kas man spēja pateikt, piemēram tā: ja klubā kāds čalis piegāja pie manis un gribēja iepazīties, padejot, viņa teica: "Viņš jau pie tevis piegāja tikai tādēļ, ka tev svārki uzvilkti!" Lieki piebilst, ka viņa pati bija konkrēti apaļa un laikam tādēļ dziļos kompleksos.
Tādas piezīmes dabūju dzirdēt ne reizi vien, un mazliet žēl, ka toreiz nepateicu visu, ko domāju. Vajadzēja!!! Ko arī iesaku - nedrīkst nevienam ļaut kāpt sev uz galvas.
No otras puses - muļķim neko nepierādīsi. Jau šādas piezīmes vien liecina, ka cilvēkam ir kaut kādas iekšējas problēmas.
09.04.2013 10:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits