Man ir interesants tēvs. Un interesanta pieredze.
Viņš mani ir noliedzis jau bērnībā, paziņojot, ka neesmu viņa bērns. Tad deviņos gados, kad bērns meklē tēvu uzradās, lai izvēlētos pēc pāris mēnešiem , citu ģimeni. Protams domāju, ka esmu sliktā, ka es esmu tā, kas viņam nepatika.
Bet tad ap gadiem 17 viņš atkal parādījās, sameklēja , argumentējot, ka vēlas ar mani dibināt nopietnus kontaktus, palīdzēt dzīvē un tā.Divus gadus tiešām centās, vismaz divreiz mēnesī tikties, braukājām apkārt, pustdienojām kopā utt. Un atlikušos divus es saņemu dzimšanas dienā apsveikumu ar novēlošanos, labākajā gadījumā.
Un viņaam ir vel 5 tādi bērni kā es. Tikai vienu no tiem viņš patiesi mīl.
Kā ir ar mani? Jā, ilgu laiku, visu pusaudžu vecumu, likās, ka neesmu pietiekami laba, ka nevienam nepatikšu, ka visi tādi.
Bet tā nav. Jau piecus gadus ir laimīgas attiecibas ar brīnišķīgu vīrieti, un esmu tiešām laimīga, jo ne tikai vīrs mani novērtē, bet es iemācījos pati sevi novērtēt.Kā personu. Un apzinos, ka mans tēvs pats izvēlējās būt par tādu cilvēku, kāds viņš ir.
Viņš neietekmē mani, vairs nekādi. Jā, es priecājos, ka viņam ir viss labi, bet tieši tādā pašā emocionālā līmenī, kā par kaimiņu.
Vienu tikai zinu, es sev sameklēju tādu otro pusīti, kas ir pilnīgs pretstats manam tēvam.