Man paveicies, ka kaķi neprotestē, kad nav iztirīta kastīte pēc viņu toletes apmeklējuma. Iztīru no rīta, kad pieceļos, kad dodos prom un, kad atnāku un eju gulēt.
Pienu nedodu vispār, jo zinu, ka no tā runcim arī šķidra vēdera izeja.
Barību nomainījām, bet, kad mainijām jaucām kopā ar veco. Slapjo nedodam, jo paši kaķi mums viņu neēd. Gan dārgo, gan lēto. Aplaiza gabaliņus un viss. Stāv trauciņā kamēr sakalst. Dodam tagad rīsus kopā ar vistu. Vēl papildus vitamīnus, jo viņi neauga kādu laiku. Attārpojām, jo domāju, ko no tā neaug, paaugās mazliet un apstājās. Tagad atkal aug. Pēc kastrēšanas tās problēmas sākās. Ar vetu esam runājuši diezgan bieži. Un dažādiem un mums visi kā viens teica, ko royal ir tikai nosaukums maksā daudz. Mēs pārtiku kaķiem pērkam zooveikalā. Atbilstoši vecumam un tagad arī kastrētam kaķim.
Cenšamies ar neko citu nebarot kā speciālo kaķu barību.
Mēs kaķiem nagu apgriežam, ko mana gudrā kaķene rāpjas pa durvīm augšā un tās ir saskrāpētas. Tāpēc apgriežam. Nu tā ir sērga ar to, ka kaķi kāpj uz galda un skapīšiem. Kakene vēl no skapišiem uz durvīm augšā un uz augšējiem tālāk un skatās visu no augša ko nu es darīšu. Tāpēc griežam nagus nost. Un vairs nelien. Un runcim vienmēr, kad iešu uz virtuvi viņš man skries pakaļ vai pa priekšu, lai tik nenokavētu to momentu, kad es vēršu ledusskapi vaļā. Uzlec uz palodzes un gaida, kad tad es vēršu vaļā. :D