Sveikas meitenes!
Man ir 2 lielas problēmas ar kurām nezinu kā tikt galā. Man ir runcīts mājas, kas ir kastrēts. Viņš pie mums atnāca no manas kolēģes, kura vienkārši nezināja, kur likt kaķīti. Un mans draugs piekrita paturēt. Runčukam nav gads. Tā saimniece viņu visu laiku baroja ar slapjo barību, bet, kas bija domāts pieaugušajiem kaķiem. Tas jau bija liels mīnuss, un vsp neēda sauso barību. Es centos nedot slapjo barību, jo man tas dod pa kabatai, jo man jau kaķene mājās bija. Abi +/- vienādā vecumā.
Abi kaķi ir attārpoti. Bet runcim pēc kastrēšanas sākās šķidrā vēdera izeja. Ir runāts ar vetārstu, ir nomainīta barība uz dārgāku. Ir dots arī rīsi kopā ar vistu, jo rīsi cietinot vēderu. Bet nekas nav mainījies. Un otra problēma, viņš aiziet uz kastīti, nokārto savas vajadzība un kašājas ļoti traki, ka tas viss ir uz sienas. Un pēc katra toletes apmeklējuma man sanāk tur visu slaucīt un tīrīt. Kā to ieradumu dabūt nost? Varbūt kādai jums bijis līdzīgi gadījumi?
Runcis ir visu laiku dzīvespriecīgs, skraida, spēlējas kopā ar kaķeni. Nu palika dzīvespriecīgāks tieši pēc kastrēšanas. Bet nu es nezinu ko darīt ar viņa vēderu.