Vai gribētu ar tādu attiecības ?

Reitings 58
Reģ: 03.04.2013
Gribētos dzirdēt jūsu viedokli !

Kāda ir jūsu attieksme pret vīriešiem kuri ir veikuši sev vazektomiju. Tā ir sēklinieku sēklvadu pārgriešana, aizšūšana un ejekulācijā nav spermatozoīdu, jeb vīrietis ir 100% sterils un viņam nevar būt bērnu.

Kāda būtu jūsu attieksme pret šādu vīrieti uzzinot, ka viņš ir sev veicis šāda veida operāciju ? Jūs gribētu attiecības ar tādu ?
03.04.2013 17:10 |

Reitings 58
Ceru, ka LV tik jaunam vīrietim šo procedūru neveiks, vai vismaz liks apmeklēt obligātas psihoterapeita konsultācijas.

Veiks un kā vēl veiks, ja maksā visu veic un viss ir legāli

iespējams tā ir bērnības trauma, problēmas ģimenē

Jā jā un komunismā visi kapitālisti arī bija traumēti mhm !
03.04.2013 20:47 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Hmm, tu noteikti esi ar kādu no draugiem par to runājis - ko citi cilvēki par to saka? Vīriešdraugi, ģimene?
03.04.2013 20:47 |

Reitings 58
Cilvēks bija iedzērājs, tusetājs, visas brīvdienas koijotos pa pāris simtiem nodzēris vakarā,

NU es tāds neesmu labāk par tiem simtiem nopirkšu sev jaunus diskus autiņam !
03.04.2013 20:48 |

Reitings 1681
Nu protams tā ir tava izvēle (ceru, ka LV dakteri tik vnk tev to nataisīs :D) Bet nu tu saproti, ka lielākā daļa meiteņu ir pret attiecībām ar tādu vīrieti. :) Tomēr fakts, ka vīrietis ne tikai grib bet arī spēj radīt bērnus sievietei ir ļoti svarīgs. :) Bet tu vienmēr vari cerētu uz sievieti, kurai jau ir bērni un vairs negrib.
03.04.2013 20:51 |

Reitings 58
Hmm, tu noteikti esi ar kādu no draugiem par to runājis - ko citi cilvēki par to saka? Vīriešdraugi

Jā es runāju ar vienu vīrieti kuram ir 42 un viņam sieva ar bērnu aizgāja pie cita vīrieša viņš ļoti reti teikās ar savu bērnu.

Un viņš man pateica sekojoši, ka tā sajūta, ka tev nav bērnu ir nieks salīdzinot ar to kas viņam jāpiedzīvo, kad sieva viņam neļauj tikties ar saviem bērniem.

Un viņš man pateica izbaudi dzīvi un nedari muļķības, taisot bērnus ar psihiski nelīdzsvarotām kuņām, kas tavu dzīvi var pārvērst par elli !
03.04.2013 20:54 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Latvijā, kāds ir iedomājies, vienā jaukā dienā ir palikuši bez maizes, nepieļauj? Būsi sponsors? Un, ja naudiņas nebūs?

Un ja man būs bērns un naudiņas nebūs ? Ko tad ? ĀKSTS !
Armijā teica: "Aizej pakaries!" Varbūt pēc gadiem pieciem tāpat aiziesi bojā! Bislans Abdulmuslimovs vienā sava intervijā par latviešu vīriešiem teica, ka latvieši neko dzīvē neuzsāk ar domu, bet ja nu neizdodas! Tu, badboy, esi vēl jauns, Tev vēl ir laiks neizaugt tādam. Tavs teksts par bērnu un naudu ir tieši no tās sērijas.
03.04.2013 20:55 |

10 gadi
Reitings 1582
Es nepīpēju, nedzeru ! Neesmu gadu ņēmis mutē alkoholu, jaunajā gadā biju šoferis dzērājiem. Un 4 reiz nedēļā eju uz trenažieru zāli !

nevajag nolaist sevi !
03.04.2013 20:56 |

Reitings 58
Armijā teica: "Aizej pakaries!" Varbūt pēc gadiem pieciem tāpat aiziesi bojā!

A kāpēc neizbaudīt dzīvi bez bērniem ja beigās tāpat aiziesi bojā ? Ko tu man ar savu jaunību, tas ka tev ir vairāk padilušas smadzeņu šūnas nenozīmē ka esi gudrāks !
03.04.2013 20:58 |

Reitings 58
Precīzi - tās meitenes teksts, kura 73 gados izskatīšoties kā Tērnere!

WOW ! Atradis vienu sakritību, tagad veselu konspirācijas teoriju uzbūris, lai man savu dzīves filozofiju uzspiestu !
03.04.2013 20:59 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns,
Pievakare! Sekas tam, ka viss ir sačakarēts vīriešu un sieviešu attiecībās, to veidošanas modeļos.

Pastāstīsi sīkāk par šo?

... un, kad bērns piedzima, Anna viņu atstāja bērnu namā"

Saskan? Der viens teksts ar otru kopā? Kam būtu jābūt sākumā? Nu, un tagad padomā, vai attiecības nav sačakarētas?
03.04.2013 21:02 |

Reitings 1681
Man savu bērnu nav, bet cik esmu dzirdējusi no saviem vecākiem un citiem cilvēkiem, kam ir bērni, tad bērni ir dzīves ziedi, dāvana, svētība, ka bērni ir kaut kas lielisks. Domāju, ka to apzinās tieši tie, kam bērni ir - kamēr to nav mēs tikai teoretizējam.

Bet nu ja jau visi kam ir bērni tā domā un tas uzskats, ka bērns ir svētība pastāv tad kaut kas tajā visā ir, ka visi vecāki safanojušies par saviem bērniem! :D

Varbūt ev būtu vērtīgi atrast internetā domubiedrus vai grupas, kur vari parunāt ar vīriešiem kas veikuši nosiešanu vai to vīriešu džīvesbiedrēm. Citādi tu spried tikai no savas puses, bet interesanti ko domā tie, kam jau dzīve pāri pargājusi un to bērnu nav :)
03.04.2013 21:04 |

10 gadi
Reitings 1582
un kā tas sasaucas ar tavu nosodījumu sterilizācijai, vazektomijai? Ja tu šādi uzskati, tad tev šīs abas procedūras būtu jāatbalsta. Ja cilvēks ZINA, ka nevēlas bērnus, viņš ļoti atbildīgi sevi pasargā no šādiem modeļiem.
03.04.2013 21:04 |

Reitings 1681
Pievakare! Beidz! Ko viņš ZINA un ko viņš vispār var ZINĀT savos divdesmit četros?!

+
03.04.2013 21:06 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
No sākuma uztaisi pēcnācējus, un tad var domāt par šo lietu.
03.04.2013 21:07 |

10 gadi
Reitings 1582
WOW ! Atradis vienu sakritību, tagad veselu konspirācijas teoriju uzbūris, lai man savu dzīves filozofiju uzspiestu !
03.04.2013 21:08 |

Reitings 58
Tikai badboy, spriežot pēc Tavām atbildēm, attiecības pats nevēlies. Ja nu vienīgi kādu stabilu seksa partneri.

Kāpēc ? Tieši otrādi es vēlētos stabilu partneri ar kuru varētu nodoties attiecībām un romantikai ! Pastaigas gar jūru naktī !

Un ja nav bērnu var baudīts dzīvi uz pilnu klapi !
03.04.2013 21:09 |

10 gadi
Reitings 1582
Un ja nav bērnu var baudīts dzīvi uz pilnu klapi !
03.04.2013 21:12 |

Reitings 1681
badboy, ja tu to vēlies, tad vēlies mīlestību un sieveite kura mīl un kuru mīl, gribēs ģimeni un bērnus - tas ir neizbēgami. Un tad būtu skumji, ja tā tava sieveite, kuru mīli, no tevis aizietu, vai arī paliktu un ciestu un tev būtu janoskatās viņas ciešānās un apzināsies, ka viņa ir tevī vīlusies, jo tu nespēj viņai sniegt to, ko viņa grib. Bet tas ir sāpigi, kad tavs mīļotais cilvēks cieš tevis dēļ un tu nespēj līdzēt!
03.04.2013 21:12 |

Reitings 58
Tu domā, ka priekš manis esi tik nozīmīga persona, lai es censtos Tev kaut ko uzspiest? Nāni!

Protams, ka tu esi svarīgāka persona, un tev tavs personīgais viedoklis ir vēl svarīgāks ! Es teiksim domāju, ka cilvēks var darīt kā grib. Bet tev tavā '' pieredzējušā '' paurī laikam to nesaprast !
03.04.2013 21:13 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakare! Beidz! Ko viņš ZINA un ko viņš vispār var ZINĀT savos divdesmit četros?!

Es piekrītu, ka konkrētais indivīds neizklausās visai gudrs cilvēks, tie teksti ir diezgan pretīgi. Savus komentārus vairāk rakstīju ar domu par vispār šādām procedūrām, jo jūs (vai vismaz Ella, nezinu par tevi, Melns) neatbalstāt tās vispārībā, nevis tikai konkrēti šajā gadījumā.

Ja tu man jautā, tad es uzskatu, ka cilvēks savos 24 var zināt tikpat daudz, cik cits zina savos 50. Viss ir ļoti individuāli - gan prāta attīstība, gan iemesli, kādēļ cilvēks nevēlas bērnus, un tieši tādēļ ikvienam cilvēkam ir tiesība rīkoties ar savu ķermeni pēc saviem ieskatiem un nevienam citam nav tiesību kaut ko aizliegt. Jūs, kas tagad cenšaties vērst autoru uz apgaismības pusi, nudien pašlaik izklausāties kā reliģiju sludinātāji - par visām varītēm cenšaties uzspiest savu vienīgo, pareizo lēmumu.

Kas attiecas uz sačakarētiem modeļiem - un kad tādi nav bijuši? Vai gribat teikt, ka jelkad pasaulē ir pastāvējusi situācija, kad visi dzīvoja laimīgi, gribēdami bērnus un ar nesačakarētām attiecībām? Tā ir dzīve! Un tieši tāpēc ir ļoti pozitīvi, ka ir cilvēki, kuriem ir sava stingra nostāja par to, ka viņi negrib bērnus un līdz ar to viņi pasargā savu iespējamo bērnu no nelaimīgās bērnības.

Kas attiecas uz Ellas izteikumiem par neauglību - tas, manuprāt, vispār ir vāks.. Neizklausās diži tālu no autora dziļdomīgajiem spriedelējumiem.
03.04.2013 21:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits