Pievakare! Beidz! Ko viņš ZINA un ko viņš vispār var ZINĀT savos divdesmit četros?!
Es piekrītu, ka konkrētais indivīds neizklausās visai gudrs cilvēks, tie teksti ir diezgan pretīgi. Savus komentārus vairāk rakstīju ar domu par vispār šādām procedūrām, jo jūs (vai vismaz Ella, nezinu par tevi, Melns) neatbalstāt tās vispārībā, nevis tikai konkrēti šajā gadījumā.
Ja tu man jautā, tad es uzskatu, ka cilvēks savos 24 var zināt tikpat daudz, cik cits zina savos 50. Viss ir ļoti individuāli - gan prāta attīstība, gan iemesli, kādēļ cilvēks nevēlas bērnus, un tieši tādēļ ikvienam cilvēkam ir tiesība rīkoties ar savu ķermeni pēc saviem ieskatiem un nevienam citam nav tiesību kaut ko aizliegt. Jūs, kas tagad cenšaties vērst autoru uz apgaismības pusi, nudien pašlaik izklausāties kā reliģiju sludinātāji - par visām varītēm cenšaties uzspiest savu vienīgo, pareizo lēmumu.
Kas attiecas uz sačakarētiem modeļiem - un kad tādi nav bijuši? Vai gribat teikt, ka jelkad pasaulē ir pastāvējusi situācija, kad visi dzīvoja laimīgi, gribēdami bērnus un ar nesačakarētām attiecībām? Tā ir dzīve! Un tieši tāpēc ir ļoti pozitīvi, ka ir cilvēki, kuriem ir sava stingra nostāja par to, ka viņi negrib bērnus un līdz ar to viņi pasargā savu iespējamo bērnu no nelaimīgās bērnības.
Kas attiecas uz Ellas izteikumiem par neauglību - tas, manuprāt, vispār ir vāks.. Neizklausās diži tālu no autora dziļdomīgajiem spriedelējumiem.