Nesatiktos, jo gribu ģimeni. Saprotu, ka var adoptēt, bet savi ir savi, un galvenais iemesls - kāpēc tad vīrietis veica operāciju? Jo nevēlas bērnus. Kam man tāds?
Pašiem par savu drošību jādomā.
Pratin nac majas, kam domati prezervativi un visas citas metodes?
Es vēl varētu saprast sievietes, kas nosien sev olvadus, būdamas pārleicinātas childfree vai pat childhate. Bet kapēc vīrietim to darīt-nesaprotu, neba jau viņš paliks stāvoklī, nēsās un dzemdēs to bērnu.Lūk, šī ir tāda pretīgā domāšana, kuru vajadzētu izskaust.
p.s. ja man dzeks pateiktu, ka vins ir neaugliks, sa vai ta izmantotu prezervativu, mazums ko var sakert
Es vēl varētu saprast sievietes, kas nosien sev olvadus, būdamas pārleicinātas childfree vai pat childhate. Bet kapēc vīrietim to darīt-nesaprotu, neba jau viņš paliks stāvoklī, nēsās un dzemdēs to bērnu.Lūk, šī ir tā pretīgā domāšana, ko vajadzētu izskaust. ABI ir atbildīgi, tikai diemžēl sievietēm ir jāiznēsā un jādzemdē, nevis mīkstiem večiem, kam bail no atbildības.
Kontrolēt savu dzīvi var arī citos veidos - piemērām neguļot ar visādam meičām bez izsargāšanās no kurām nevēlies bērnus, vai pašam domājot par kontracepciju.
Veči "iekrīt" jo grib baudu, bet negrib ne par ko citu domāt, aizmirst parūpēties par kontracepciju no savas puses, visu uzveļ uz sievieti. Pēc tam kad ir bēbis vēderā, dusmojas, ka redz meitene takš teica, ka viņai drošās dienas. Bet viņa kļūdījas, nesaskaitīja, sameloja. Pašiem par savu drošību jādomā.
Ja man regulāri olas tukšas es nekur neklaiņošu neuztraucies !
ja prezervativu lieto pareizi, nekas neplist
Tu man neskieti ists vecis. ja tads butu, nesedetu sieviesu forumos un nediskutetu par savu olu tuksumu vai pilnumu un sevis sterilizesanu.
Es esmu ļoti agresīvs gultā viņi man sprāgst visu laiku pušu ! Zb jau ! Tu vienkārši ņemies ar kaut kādiem mīkstajiem ja tev nekad nav plīsis !