Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

web dizaina kursi

Reitings 3
Reģ: 29.01.2009
Vai kāds var ieteikt web dizaina kursus iesācējiem Rīgā?
Tā kā šī lieta interesē vairāk zināšanu loka paplašināšanai un vispārējai attīstībai, universitāšu studiju programmas šoreiz man nederēs, bet cik skatījos google, tad tieši kursu izvēle ir diezgan maza.
Gaidīšu personīgus ieteikumus, atsauksmes!
02.04.2013 23:31 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Paceļu jautājumi, jo man arī noderētu šāds info.. cik skatījos googlē tie kuris dažāda veida un par dažādām tēmām, bet kuri derētu tieši man kā iesācējam, kuram nepieciešamas šādas tādas zināšanas , lai darbā vairāk varētu izdarīt un līdz ar to vairāk nopelnīt.

Iesakiet labus kursus web dizaina iesācējiem... un arī lai nav super dārgi.... man pat der ja kursi/nodarbbas/amācības notiktu pa dienu vai no rīta.
02.02.2014 12:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
http://webskola.lv

Mani arī interesē!

Tas, uz ko pagaidām skatos, ir šī iestāde Lāčplēša ielā. Viņiem šobrīd mājaslapa nav info, laikam kaut ko maina/dara, bet vecaja lapā (ja atmiņa neviļ) bija vesela čupa ar dator/web/dizain kursiem. Atšķirība no daudzām citām iestādēm, šie specializējas (t.i. nemāca GAN datordizainu, GAN angļu valodu, GAN pašizkrāvēja šoferus). Kursi vairums tādi gari, uz daudz, daudz akadēmiskajām stundām - tas arī liek cerēt uz nopietnu pieeju.
02.02.2014 15:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits