Nesen iegādājos fotoepilatoru, bet saskāros ar traku problēmu - sit ārā korķus! Esmu īrētā dzīvoklī, nav ne jausmas par vadu stāvokli un kopējo strāvas stiprumu un vispār par elektrības darbību kā tādu. Līdz šim korķus sita ārā tad, kad bija pārāk daudz elektroierīces vienlaicīgi pieslēgtas (tējkanna, boileris, veļasmašīna kopā), bet ar epilatoru ir pavisam traki - atslēdzu visu visu, kas vien darbojas uz elektrības, izslēdzu datoru (no rozetes gan ārā nerāvu, bet tam it kā nevajadzētu mainīt lietas būtību), boileri, atstāju tikai vienu griestu lampu. Epilatoru pieslēgt izdodas, viss darbojas, bet tajā brīdī, kad nospiež podziņu, kas rada pašu gaismas impulsu, tieši tajā brīdī izsit korķus. Esmu izmisumā, vai tiešām nāksies aparātu mēģināt atdot atpakaļ vai varbūt tomēr ir kas darāms lietas labā? Ierīcei ir standarta 220-240 volti (rakstīts uz kastes), uz korķiem "kastītē" - 240 V. Te gan laikam no svara ir ampēri vairāk, bet es tiešām no tā neko nesaprotu - varbūt kādai ir idejas, ieteikumi, ko darīt? Izņemot "piezvanīt elektriķim"?