TV3 play, man neļauj beigas noskatīties ... gandrīz līdz beigām arī noskatījos. Kārlis ir tas tipāžu vīrietis, kas ir pareizs jebkurā situācijā, parasti jau šādi puiši reti kad patīk meitenēm. Liekas nekādas tādas odziņas īsti nav, viss ir skaidrs, būs labs vīrs un bērniem tēvs, bet ar laiku tas raksturs tomēr būs ļoti dominējošs, īpaši, ja blakus būs pelīte, klusā meitene. Man liekas pēc visa kopējā rakstura tēla un vizuālā izskata, viņam ideāli saskanētu ar Agniju, kuri manuprāt ir uz viena viļņa. Liekas abiem interesēs ir gan veidot savu izaugsmi, gan arī ģimeni. Irina ir jauka,taču Kārlis viņai būtu par lēnu, par apdomīgu, kā jau jurists, metas iekšā tikai tad, kad visas kārtis ir rokā. Savukārt basketbolistei meitenei liekas piestāvētu pavisam savādāki vīrieši, noteikti ne Kārlis. Izbalsotā meitene ar visai jautro šaušanas hobiju domāju, ka tas tamdēļ, ka tieši meitenes hobijs neļauj saskatīt viņā sievišķību, jo domas klejo tik pie ieročiem un mērķiem (tēlaini pieejot, vispār kārtīga sieviete, tikai ne tie hobiji un mērķi).Kopumā man šī nedēļa liekas ļoti jauka un pozitīva. Domāju, ka šāda kompānija pat varētu pārtapt par draugiem, kas pa retai reizei aiziet uzspēlē boulingu un aprunā jautro laiku tv un ārpus tās, kas noticis filmēšanas laikā :)