bijusī attiecību trauma liek jukt prātā

Reitings 200
Reģ: 10.02.2013
Lūdzu, lūdzu palīdziet man, man ir kauns to stāstīt, bet ceru, ka ar labiem vārdiem palīdzēsiet sakārtot man galvu un prātu!
Iepriekšējās attiecībās, vīrietis, kuru neprātīgi mīlēju, izrādījās babņiks, izrādījās, ka viņam tādas kā es ir vairākas, laikā, kad saka, ka iet ar draugiem kaut kur, patiesībā izklaidējās ar meičām, meloja man visus 2 attiecību gadus. Un es to pat nenojautu! Kur akla!!! :o

Tagad man jau gadu ir jaunas attiecības, bet šī trauma man liek jukt prātā. Šis vīrietis galīgi nav babņika tips, pat no nedaudz par kārtīgo gala, bet es neticu arī viņam. Esmu pat spiegojusi, lai uzzinātu, vai viņš tiešām dara to, ko saka, tiešām iet tur, kur saka (nedzīvojam kopā), tas viss ir TIK PRETĪGI! Mana uzvedība ir nožēlojama un grauž mani no iekšpuses, es visu laiku uzpasēju, kur viņš atrodas (pa kluso, protams). Un protams vienmēr izrādās, ka viņš man nemelo. Jo kā jau saku, viņš ir kārtīgs krietns cilvēks.

Un lai arī kā es neko sliktu neatrastu, man tāpat ir visādas slimas fantāzijas galvā, ka sakot, ka iet ar draugiem patiesībā arī kā bijušais iet jāties (atvainojos) ar citām, vai ejot iedzert ar draugu uz bāru, patiesībā iet uz striptīzklubu, ka tad, kad viņš atraksta ko mīļu un pasaka, ka ies gulēt, viņš patiesībā iet meklēt meitenes, un galvenais ir tas, ka tās visas ir manas SLIMĀS fantāzijas, un es tādās dzīvoju VISU laiku! Es sev jau gandrīz esmu pieņēmusi savas fantāzijas par esošo, es tiešām sāku jukt prātā, es sevi moku, man katru dienu sāp galva,

PALĪDZIET MAN :(
31.03.2013 23:20 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Izstāsti savu problēmu puisim,respektīvi,izrunājies. Ja viņš ir sakarīgs puisis,tad sapratīs,bet tev galvenais ir censties atbrīvoties no pagātnes un tad uzlabojumi būs. Ir jābūt vēlmei pašai uzticēties otram cilvēkam,nevis mocīt viņu. Tādas traumas var izārstēt un domāju,ka jebkuram no mums ir grūtības uzticēties kādam,ja esam dzīvē tikuši piekrāpti. Tu arī nevari gaidīt,ka pateiksi puisim taisnību un tad viņš tevi tāpat tādu pacietīs visu laiku-nē ir pašai jāmainās un jācenšas tikt tam pāri.
BET,ir viens liels BET,ko nedrīkst aizmirst-pagale nekad nedeg viena.
Man pašai ir problēmas ar uzticēšanos,bet es ar to strādāju un nu jau vairs nav tik traki,patiesībā ir pat labi,bet esmu pamanījusi,ka daudz ir atkarīgs no tā,kas stāv otrā pusē. Ir bijis puisis,kurš tiešām negāja pa kreisi uin es to ļoti labi zināju,bet bija citas lietas,kas vnk man nedeva mieru domāt dažādas stulbības,un ir bijis puisis,kuram varu teikt,ka uzticos(ne jau par 100%,jo pilnībā neuzticos nevienam),bet ļoti daudz uzticos un esmu bijusi mierīga,ja ir pateikts man,ka dosies kaut kur ar draugiem.
Tas laikam ir arī atkarīgs attieksmē pret meiteni,jo puišiem bija 2 dažādas attieksmes pret mani.
Ar vēsu prātu izanalizē situāciju,kas tieši tev liek neuzticēties viņam,izrunājies,strādā ar sevi,ja viņa attieksme pret tevi liek tā domāt,tad mainieties abi un strādājiet pie attiecībām abi.
03.04.2013 14:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)