Lūdzu, lūdzu palīdziet man, man ir kauns to stāstīt, bet ceru, ka ar labiem vārdiem palīdzēsiet sakārtot man galvu un prātu!
Iepriekšējās attiecībās, vīrietis, kuru neprātīgi mīlēju, izrādījās babņiks, izrādījās, ka viņam tādas kā es ir vairākas, laikā, kad saka, ka iet ar draugiem kaut kur, patiesībā izklaidējās ar meičām, meloja man visus 2 attiecību gadus. Un es to pat nenojautu! Kur akla!!! :o
Tagad man jau gadu ir jaunas attiecības, bet šī trauma man liek jukt prātā. Šis vīrietis galīgi nav babņika tips, pat no nedaudz par kārtīgo gala, bet es neticu arī viņam. Esmu pat spiegojusi, lai uzzinātu, vai viņš tiešām dara to, ko saka, tiešām iet tur, kur saka (nedzīvojam kopā), tas viss ir TIK PRETĪGI! Mana uzvedība ir nožēlojama un grauž mani no iekšpuses, es visu laiku uzpasēju, kur viņš atrodas (pa kluso, protams). Un protams vienmēr izrādās, ka viņš man nemelo. Jo kā jau saku, viņš ir kārtīgs krietns cilvēks.
Un lai arī kā es neko sliktu neatrastu, man tāpat ir visādas slimas fantāzijas galvā, ka sakot, ka iet ar draugiem patiesībā arī kā bijušais iet jāties (atvainojos) ar citām, vai ejot iedzert ar draugu uz bāru, patiesībā iet uz striptīzklubu, ka tad, kad viņš atraksta ko mīļu un pasaka, ka ies gulēt, viņš patiesībā iet meklēt meitenes, un galvenais ir tas, ka tās visas ir manas SLIMĀS fantāzijas, un es tādās dzīvoju VISU laiku! Es sev jau gandrīz esmu pieņēmusi savas fantāzijas par esošo, es tiešām sāku jukt prātā, es sevi moku, man katru dienu sāp galva,
PALĪDZIET MAN :(