Miljas meitenes. Man ir ljoti sarezgita situácija. Varbút jús varat ieteikt, ká ríkoties.
Tátad runa iet par vienu vírieti, kursh man ljoti ir iekritis sirsninjá. Pazístu, vinju jau ilgu laiku, pirms, kádiem 2 gadiem, jau mums sáka kkas veidoties, vismaz man tá likás, sarakstíjámies utt, bet pékshi vairs neká, varbú tad nebija piemérots brídis.
Nesen kádá ballíté tikámies un atkal viss sákás, no sákuma bija tá, kad vinjs man ljoti pievérsa uzmaníbu. Bet péctam kad man vinjs ieintereséja, vinjs kká attálinájás, centos ljoti neizrádít, ká es jútos, bet mekléju visádus veidus, lai vinju netíshám satiktu. Tagad tas turpinás kádu ménesi, brivdienás tikai tiekamies, kad vinjs ir dzéris, es zinu, ka vinjam intereséju, bet man ir sajúta, ka vinjs baidás. Vienu brídi itká, vinjs solas kko darít, mani uzmeklét, tad atkal, ka tomér, ísti vinjs negrib ar mani bút.
Nezinu vai ticat horoskopiem, bet nu es mazlliet sáku ticét, jo vinjs péc horoskopá ir dvínji, un vinji ir tádi cilvéki, ar divám sejám. Esmu jau teikusi vinjam savas jútas, bet vinjs tá ísti neko man nevar pateikt.
Varbút jús zinat kádu labu taktiku, ká pievilinát vinju sev, un likt vinjam saprast, ka vinjam ir jábút ar mani.
Vinjs ir teicis, ka vinjam patiiku, bet vinjs ir táds cilvéks kuram grúti runát par savám jútám, tápéc, laikam mans tieshums vinju mazliet izbaidiija.