Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nu vot galīgi nesaprotu šito veci!

 
Reitings 48
Reģ: 27.03.2011
Sveikas! Jau iepriekš atvainojos par sekojošo palagu, bet patiešām gribu ieslīgt detaļās, lai jūs, dārgās cosmo dāmas, izprastu šo situāciju:)
Pirms 3 mēnešiem pametu LV, lai dotos brīvprātīgajā darbā uz ārzemēm. Te ir ļoti daudz jauniešu, no kuriem daži ir arī Turcijas pārstāvji. Dzīvojam mēs visi tādos kā kopmītņu tipa dzīvoklīšos, dienā strādājam, vakarā ballējamies, dzīve paiet vairāk priekos, nekā bēdās.
Problēmas sākās brīdī, kad vienā jaukā vakarā karstasinīgāk padejoju ar vienu turku puisi. Vakars pārtapa alus dzeršanā viņa istabā, kas vēlāk pārauga skūpstos. Tā kā abi bijām gana iedzēruši, tad neko vairās es neatļāvos, lai nebūtu otrā rītā nekādas nožēlas. Sarunājām, ka tā bija vienīgā reize un visu aizmirsīsim. Nākošajā vakarā tajā pašā klubā tiešām redzēju viņu ļoooti tuvu dejojam ar vienu no vietējām skaistulēm un skūpstām viņas ausi. Jāsaka, ka man tas nedaudz iegrauza, bet kas es tāda, lai varētu atļauties pretenzijas? Nosolījos sev, ka aizmirsīšu visu.
Vēl nākošajā dienā nejauši uzgāju viņu virtuvē gatavojam, viņš piedāvāja piebiedroties viņam un paēst kopā ar draugiem. Es neatteicos, beigās vakariņas kļuva par nakts sarunām līdz pašam rītam. Kad beidzot kādos 6, 7 no rīta bijām palikuši tikai 2 vien, mazliet aizskārām arī "mūsu tēmu". Viņš man pateicās, ka tonakt es viņu apturēju, jo viņš esot bijis iedzēris. Kā vēlāk izrādījās, nākošajos dažos vakaros viņš nedzēra, lai pats sevi patestētu, cik stipri viņu velkot pie manis. Tā arī aizgājām gulēt.
Pēc dažām dienām sēdēju virtuvē, rakstīju dienasgrāmatu, kad pēkšņi atkal uzradās viņš, lai atdotu kaut kādu krūzi, par kuras eksistenci es pat nenojautu. Vārds pa vārdam, sēdējām, atkal dzērām alu. Pēc viņa varēja saprast, ka viņš ir tāds kā mazliet uztraucies, kā nervozs, apmulsis, sāka pīt kaut kādus murgus par sienu sev apkārt, kuru negribot ļaut man salauzt, par to, ka šajā valstī viņš pats sevi pazaudējot utt. Šis vakars arī beidzās vien ar dažiem skūpstiem, viņam nākošajā rītā bija jāceļas, lai brauktu dažu dienu ceļojumā, tā arī aizgājām gulēt katrs uz savu istabu.
Pa viņa ceļojuma laiku nosolījos sev izmest viņu no galvas, un izvairīties vispār no viņa. Negāju 2 dienas bez vajadzības uz virtuvi, principā pēc darba arī nerādījos no istabas ārā. Un še tev, nejauši satikāmies autobusā. Sākām runāties, viņš sīki izprašņāja, kā tad man gājis pa to laiku, kamēr viņš projām. Vakarā bija mūsu pašu, ārzemnieku ballīte, uz kuru negāju, bet viņš atnāca man pakaļ un izvilka mani :) Tur nejauši satiku vienu savu labu draugu, ar kuru runājāmies (ok, varbūt es arī nedaudz atļāvos paflirtēt ar to draugu, lai tikai pavērotu sava turka reakciju), vakars pagāja jautrā garā. Un izrādījās, ka viņš tiešām bija greizsirdīgs uz to nabaga draugu. Beigās viņš pasauca mani turpināt ballīti klubā. Paķēru līdzi draudzeni un gājām. Atkal alkohols (ne daudz, bet tomēr), atkal dejas (bet šoreiz vairāk nekā pieklājīgas), bet uz dīvāna viņš sēdēja man ļoti tuvu, mēģināja noglāstīt manu roku, apskaut. Pēc ballītes atkal sekoja afterparty divatā, daudz runājāmies, daudz skūpstījāmies, viņš teica, ka kaut kas viņa brauciena laikā esot mainījies, šoreiz viņš klubā negribējis dejot ar vietējām meitenēm, ka tagad tiešām gribot pavadīt nakti ar mani. Problēma bija tāda, ka 1) mums tajā naktī nebija istabas priekš diviem vien, kur norobežoties; 2) es atkal negribēju to pieļaut dzērumā. Bet sarunājām, ka nākošajā rītā viņš mums atbrīvos vietu diviem vien, ka tiksimies pēc pusnakts, pat sarunājām, kā izsargāsimies, nu, gandrīz visu. Viņš tajā vakarā bija ļooooti mīļš, aizgājām gulēt atkal tikai ar rītausmu. Norunājām, ka nav mums nekādu saistību. Ja viss izrādīsies labi, tad varbūt to atkārtosim, bet nekādas attiecības nemeklējam, tikai aizraušanos.
Tā nu pienāca tā nākošā diena. Visu vakaru viņš grozījās netālu no mūsu istabas (dzirdēju viņa balsi ļoti labi), atrada vairākus iemeslus, kāpēc apciemot manu kaimiņieni.Ap apt. plkst. 11 sēdēju virtuvē, pildīju darbam svarīgus dokumentus, kad ieradās VIŅŠ un paziņoja, ka ieiešot dušā un noskūšoties. Nu, es kā normāls cilvēks sapratu, ka laikam jau jāpagaida, ja jau sarunāts bija tikties. Nosēdēju līdz gandrīz vieniem, gandrīz izbesīta jau sataisījos iet gulēt, kad atkal ieradās viņš. BIju domājusi, ka būs nu beidzot atbrīvojies no istabas biedra, bet... viņš ieradās pie manis PALASĪT GRĀMATU. Viņa istabas biedrs esot pārāk trokšņains, es varot klusumā pildīt dokumentus, mācīties vai darīt, kas man jādara, viņš palasīšos. WTF?!? Lieki arī piebilst, ka izlasīja viņš ne vairāk par 4 lapām, vairāk vai nu vnk. skatījās uz mani, vai arī runājās. Bet šoreiz ne buču, ne apskāvienu, acīmredzami centās izvairīties no mana skatiena, un atvadījās tik ātri, ka varētu padomāt, ka es skriešu viņam pakaļ un izvarošu.
Un šodien atkal, kad ieraudzīja, ka virtuvē gatavoju, uzreiz atnesās savu ēdienu uzslidīt. Nu un kas pie velna ir tas? Ja viņš neko negribētu, tak varētu vnk. izvairīties no manis un viss, es taču saprastu. Bet meitene viņam skaidri liek noprast, ka vēlētos seksu, a šis atnesas LASĪT GRĀMATU???
Esmu galīgi samulsusi.
27.03.2013 22:53 |
 
Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Mūsu prātiem ir grūti saprast citu tautu pārstāvjus, tā tas bija un būs.....
27.03.2013 23:10 |
 
Reitings 48
Reģ: 27.03.2011
Vēl saprastu, ja būtu kaut kāds nevainīgais, stipri ticīgais, kurš gaida savu pirmo un vienīgo līdz kāzām. Nu bet nav tak :)
27.03.2013 23:18 |
 
Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Piekriitu Chloe. Skiet... Vini taadi briivdomaataaji.
27.03.2013 23:20 |
 
10 gadi
Reitings 218
Reģ: 14.01.2012
Varbut vins to visu uztver kaut kaa citaadaak.. bet taa gruuti saprast, kas par vainu..
27.03.2013 23:22 |
 
Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Kā jau pati minēji, viņš nav pārliecināts un viņam pārāk ļoti patīk ''brīvība''. Man personīgi, no šī stāsta liekas tava ideja par viņa aizmiršanu ir vislabākā, mazāks mind faks.
27.03.2013 23:22 |
 
Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
A tu aizej pie viņa uz istabu adit zeķes :-D :-D
27.03.2013 23:24 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kā vēlāk izrādījās, nākošajos dažos vakaros viņš nedzēra, lai pats sevi patestētu, cik stipri viņu velkot pie manis.

A ko parasti dara? Dzer ik dienas liidz bezfilmai? Liekaas nedaudz infantiils.
27.03.2013 23:27 |
 
Reitings 48
Reģ: 27.03.2011
CubaLibre, bet tur jau tā lieta, ka tieši brīvību es viņam piedāvāju. Teicu tak, ka nekādas saistības nevēlos. Un es pirmā vispār ar viņu kontaktu nemeklēju, pats vienmēr mani atrod.

Wendy, paldies ar draudzeni norēcāmies līdz asarām par tām zeķēm :D
27.03.2013 23:31 |
 
Reitings 48
Reģ: 27.03.2011
krista, nē, bet tomēr vakaros pa kādam alum gadās :D Grūti spriest par viņa alko izturības pakāpi pagaidām.
27.03.2013 23:33 |
 
10 gadi
Reitings 1647
Reģ: 29.01.2009
Ja pareizi sapratu, tad viņš ir turks?? Nu, mīļā, viņiem tomēr sava reliģija un uzskati. Jā, varbūt tīri fiziski viņš arī gribētu 1 nakts sexiņu, bet ar prātu cilvēks saprot, ka tas ir pilnīgi aplams gājiens. Nu, nav tas brīvais eiropietis.
27.03.2013 23:54 |
 
Reitings 48
Reģ: 27.03.2011
laila2, bet viņam pagātnē ir bijis diezgan daudz tādu sakariņu. Ok, šeit es tikai skūpstīšanos esmu redzējusi, un viņš arī teica, ka šo 3 mēnešu laikā te viņam seksa nav bijis, tomēr nepieredzējis viņš nav, to tāpat var pateikt.
Haha, laikam pirmais gadījums, kad turks atsakās pēc iespējas ātrāk ievilkt eiropieti gultā :D
28.03.2013 00:00 |
 
Reitings 1055
Reģ: 10.02.2011
ĀĀĀĀĀ... Nu tie turki ir spečuki.. tas ir fakts! Vai tiešām neredzi?!? Viņš profesionāli ar tevi mahinē. Apbur tevi, liek pamazām iemīlēties un beigās - uz zagsu prom!
Lai cik skarbi tas neliktos, zemapziņā tas ir pirmais par ko tā tauta domā, viņiem ir nepieciešama brīvība, lai varētu bez problēmām un laika limitiem pamest savu valsti...
28.03.2013 06:14 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Es negribu aizskart vai kā savādāk, bet es jau nu nemaz tavā vietā nesāktu pīties ar turkiem. Cik ir satikti, esmu sapratusi, ka nekā laba no viņiem nav gaidām.
Piekrītu arī Atigita teiktajam, varbūt viens no variantiem.
28.03.2013 07:58 |
 
Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Teicams piemērs kārtīgam sievietes mindfuckam un viņas iemīlēšanai sevī. Uz šādiem trikiem tik daudz sievietes panesās!!! Tas ir teicams taktisks gājiens - pielaist sev tuvu klāt un tad atgrūst, lai it kā nekas nebūtu bijis .. tā vairākas reizes arvien tuvak un tuvāk, līdz sieviete pati uzmetas virsū .. un tad jau var teikt, ka medījums nomedīts .. nepagūsi ne aci pamirkšķināt, ka sriesi viņam pakaļ .. tas pats darbojas arī uz vīriešiem btw .. ja vien fiziski abi viens otram patīk.

Tā kā izdomā vai gribi turpinat šīs prata rotaļas ..
28.03.2013 09:03 |
 
Reitings 48
Reģ: 27.03.2011
Atigita, nemaz viņš tik sajūsmināts par to Eiropas dzīvi viņš neliekas, nemitīgi atkārto, kā skumst pēc savas Turcijas un grasās strādāt par skolotāju savā valstī.

^^, jā, man bija versija, ka šis ir ļoti labs mind-fuckeris, tikai es netaisos iekrist viņa važās. Mani arī joprojām nekas daudz vairāk par fizisko kaisli pie viņa nesaista. Tāpat pēc dažiem mēnešiem atgriezīšos LV un tikko tiku vaļā no 2 gadus mokošām attiecībām, tāpēc nekādas saistības ne ar vienu es nevēlos.
Paskatīšos, ko šis darīs tālāk, bet uz manu pirmo soli gan var necerēt.
28.03.2013 15:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits