Izmaksat randinaa

Reitings 176
Reģ: 04.11.2010
Sveikas!Ka jus parasti rikojaties randinos?Puisis aicina,viss ok,bet ka rikojaties taja neveiklaja bridi,kad atnes un noliek uz galda rekinu?Piedavajat maksat vai pat neiespringstat un gaidat puisa reakciju?Solidi jaj butu piedavat..bet ka?Mani mulsina sis bridis,pilnigi vai fobija..es runaju par jaunu puisi,nevis jau esosos n-gadus:)
27.03.2013 00:34 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Tu smuki sapucējies, viņš izmaksā

Tagad zināšu, ja nav smuka, tad neizmaksāt.
27.03.2013 12:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man jau ir vecs. kaut gan, kad sakam tikties, aizgajam uz lido un man pat prata nebija tada doma, ka es varetu maksat(ari naudas tad tadas nebija lidz):D
27.03.2013 12:28 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nekad neko neesmu maksajusi. Visu apmaksa viriesi un to uzskatu par normu.
Ari, ja esmu vakarinas/ izklaidejos ar draugiem, kas nav mani potencialie attiecibu partneri, visu maksa vini.
Ko darit , kad virietis maksa? Neko! Turpinat iesakto sarunu vai pieklajigi iemalkot dzerienu, kamer vins norekinas.
Es esmu Sieviete un ta ari sevi nostadu, taja pasa laika es loti skaidri maku nodemonstret savu neatkaribu.
Te izskaneja par edienu izveli... Jebkura restorana ( ari vissmalkakaja), ja esi uzaicinata , izveleties visdargako no visas edienkartes un dzerieniem, ir gluzi vienkarsi prasti un vulgari. Agrak, kad neparzinaju tik labi visus smalkos edienus, parasti paludzu man kaut ko ieteikt.
Starp citu, es loti verteju virieti pec ta, kur vins mani ved pirmaja randina. Ja tas ir vakarinas un nav skaista , laba vieta - ai ai ai, - vinam.
27.03.2013 13:12 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
es vienmēr jūtos kā palikusi parādā, kad man kaut ko izmaksā, tāpēc parasti maksāju pati par sevi

Vot es šo uzskatu ar kaut kādu kompleksu un iekšejo nepārliecinātību par sevi un savu vērtību kā sievietei.

Bet katra jau dabū to, ko ir pelnījusi - arī vīrieti, tāpēc dažām ir turīgi vīrieši kas lutina, apgādā ģimeni un davina labas dāvanas, bet citām pašām visu dzīvi jāstrāda kā vecim, lai sevi un savu ģiemeni uz pusēm ar vīŗu uzturētu. Man šķiet, ka tas ir skumji, bet tāda dzīve.
27.03.2013 13:32 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Pēc etiķetes noteikumiem maksā tas, kurš aicina. Man liekas, ka būtu dīvaini, ja meitene, piemēram, sākotnējās pastaigas vietā, izvēlas doties uz visdārgāko restorānu, pieēdas kā cūka un vīrietim par to ir jāmaksā, neskatoties uz to, ka viņš gribēja tik pastaigāties gar jūras krastu. :D Man nekāda mulsuma sajūtas nebūtu, jo tad, kad atnestu rēķinu, es automātiski izņemtu maku, lai samaksātu par sevi un cerētu, ka vīrietis pats pieteiksies maksāt. :D
27.03.2013 15:11 |

Reitings 34
Reģ: 26.03.2013
Pagājuši gadi, un tagad par visu maksāju es... Vīrietis uzskata, ka pēc tik daudziem gadiem randini vairs nav nepieciešami. Un ja es tos gribu, lai pati visu apmaksāju Nu kā jums tas?

Man viss normāli, ar tādiem tizleņiem kā Kordelia nesaejos :D
27.03.2013 15:22 |

Reitings 34
Reģ: 26.03.2013
100% piekrītu Ellai :) nav ko gausties, ja pašas tādus izvēlas. Un kādā sakarā parādā? :D Cik aprobožetai jābūt, lai tā domātu..
27.03.2013 15:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pat ja tu aicini, tad virietis maksa, kaut gan attiecibu sakuma tas vairak ir ta kopigi(ta doma, kur doties, ko darit).

teiksu atklati-ja virietis nevar atlauties meitenei to edienu pa max 5ls(nu cik ta apedisi daudz, ja vien neesi kada uber smalkaja restorana)izmaksat, jo redz vinam nav darbina, ir sklnieks vai students, nu tad ir japieaug nevis bernam jaiet uz randiniem ar sievietem!
27.03.2013 15:32 |

Reitings 8272
Neesmu neko maksājusi, bet nauda vienmēr ir līdzi. Ja vīrietim nav naudas, var to laiku arī savādāk pavadīt. nedomāju, ka man tagad būtu puisim pirmajā randiņā jāizmaksā.
bet ne visi vīrieši tā domā. citi iepazīst ar laiku un tad aizved kkur un dāvina dāvanas. jo, šķiet, ka gluži pareizi tas, ka visas meitenes vadāsi uz kafenēm, dāvināsi ziedus, dārga dāvanas, bet beigās tevi atšuj pēc pāris randiņiem.
Esmu par to, ka iesākumā tie randiņi var būt arī nemateriāli. faktiski žēl puisi ir tajā brīdī, kad viņš maksā un cenšas izpatikt, lai gan es savās domās esmu izdomājusi ar viņu vairāk netikties.
27.03.2013 15:32 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Protams izmaksāt sievietei, ja viņa tiek aicināta uz satikšanos tas ir tikai normāli un pareizi. Bet nu pēc pieredzes varu pateikt, ka dažas daiļā dzimuma pārstāves ir pacēlušas to jaunā līmenī. Īpaši atpūtas vietās. (klubos) piemēram, kā jūtu, ka sāk prasīt man, lai es izmaksāju. Nepieļauju domu pat to darīt un 5 sec. laikā esmu prom. Bet nejau tādēļ, ka būtu skops, bet tieši tā iemesla dēļ, ka vēlmei, ko dāvāt ir jānāk no paša. Jo nereti - atvainošos, bet sievietēm tiešām interesē tikai naudas maks un jo vairāk sāk parādīties nauda, jo piesardzīgākam jākļūst :D

Un ella ;) Nav tikai balts un melns - gan dzīvē iepazīsi arī pelēkos toņus ;) :D
Ja sieviete vēlēs parādīt, kad ir patstāvīga un samaksāt par sevi. kādēļ ne? Tas tikai parāda, ka viņa ir atnākusi satikties ar tevi tikai tādēļ, ka to ir vēlējusies un tu interesē tieši kā cilvēks, ne naudas maks - lūdzu nav problēmu, lai maksā. Protams vīrietim ir jāpiedāvā visu apmaksāt un jāpastrīdas, ka visu maksās viņš. Bet signāls no sievietes puses ir tiešām pozitīvi vērtējams.
27.03.2013 15:34 |

Reitings 8272
Neprātīgs- bet ka tik mūsdienās šis signāls no sievietes puses - piedāvāt samaksāt savu daļu - netiek izmantots ļaunprātīgi. cik esmu dzirdējusi, daudzi ir tādi prinči, kad sevi uzskata par pasaules zvaigzni, bet beigās sieviete par viņu vēl maksās. manuprāt, šādi var arī panākt to, ka tiešām vairāk netiek dāvinātas tās dāvanas un ziedi, jo mēs taču pašas varam samaksāt. nevienam jau nav noslēpums, ka pārsvarā arī varam, bet, ja vīrietis nevēlas samaksāt kaut vai par tēju, ko var gaidīt no viņa nākotnē?

ja sieviete pati aicina, tad, domāju, ka viņai arī būtu jāsamaksā. protams, es pirmajos randiņos pati nekur neaicinu, līdz ar atkrīt tas, ka es maksātu :D vsp jau vnm ir bijis, kad mani tikai aicina. tagad es dažreiz paaicinu kkur savu draugu un man nav problēmu samaksāt un šādos brīžos negaidu, kad naudas maku atvērs mans draugs.
27.03.2013 15:47 |

Reitings 1111
Hmm, pēc komentāriem sapratu, ka dažām liekas, ka drausmīgi ir ne vien maksāt par sevi randiņos, bet arī pašām kaut kur aicināt puisi. Es laikam esmu no kosmosa nolidojusi un sasitusi galvu. :D
27.03.2013 15:58 |

Reitings 298
Tādēļ es saku, ka ļoti daudz ir pelēko krāsu, jeb nevar tā viennozīmīgi pateikt. Ne par sievietēm ne par vīriešiem. ;)

Bet tos, kuri neko nedara un dzīvo sievietēm uz kakla es nesaprotu.
Bet nu ne par to runa.

Vienīgā patiesība varētu būt, ka materiāliem un nemateriāliem uzmanības apliecinājumiem ir jābūt abpusējiem, kā no sievietes tā no vīrieša. (vismaz manā ideālajā pasaulē) :D (dāvaniņām, bučām, kā pateicību, restorāns pret vakariņām mājās citu dienu utt ;) Tā teikt viss tiek darīt dabīgi ar mīlestību(mīļumu) un pateicību ;)

Jo tikko kā tā nav rodas situācijas, ka vainu sieviete vīrieti izmanto, kā naudas maku, bet realitātē viņš vaiņai neinteresē kā cilvēks- labs sex un dzīves apstākļi un otrādi - sieviete raujas pēc viņas sapņu prinča, kurš ir egoistisks lupata :D
27.03.2013 15:59 |

Reitings 1681
Jo nereti - atvainošos, bet sievietēm tiešām interesē tikai naudas maks un jo vairāk sāk parādīties nauda, jo piesardzīgākam jākļūst

Nereti arī vīrietim sieviete interesē tikai un vienīgi kā seksa rotaļļieta un nekā vairāk! Tas jau tas pats vien ir, ne?
27.03.2013 16:02 |

Reitings 1705
faktiski žēl puisi ir tajā brīdī, kad viņš maksā un cenšas izpatikt, lai gan es savās domās esmu izdomājusi ar viņu vairāk netikties.

Šie ir tie gadījumi, kad man ir neērti, kad man izmaksā. Es jau galvā redzu, ka nekas tālāk nebūs, bet tā izmaksāšana man ir kā vainas sajūta :D Izņēmums ir mans brālis un daži mani labi vīrieškārtas draugi, kuri parasti savām ne-attiecību draudzenēm izmaksā.

Bet, ja esmu randiņā ar sev interesējošu vīrieti, kurš mani ir uzaicinājis, tad maciņu necilāju :)
27.03.2013 16:09 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
es atceros tikai vienu reizi, kad puisis bija aizgājis un samaksājis rēķinu iepriekš, lai tas nemaz nenonāktu līdz galdiņam. es to piefiksēju tikai tad, kad iztukšojām glāzes un ģērbāmies promiešanai un es apķēros, ka neesam taču paprasījuši rēķinu. viņš tikai noteica, viss jau nokārtots..
tad bija nedaudz wow! sajūta :) bet tas arī bija mūsu pirmais un vienīgais randiņš, jo viņam bija lieliskas manieres, bet daudz citu problēmu :)
27.03.2013 16:15 |

Reitings 298
Ella, gadās arī otrādi ;) :D

Bet tikko paanalizēju tavu domu gājienu sanāk.

Ok ja sieviete ir sexa rotaļlieta, tad lai vismaz ir tāda, par kuru maksā ? :D
(būt vai nebūt sexa rotaļlietai ir tieši atkarīgs no tā cilvēka. )

Bet nu kā jau teicu - ir normāli un pareizi, ja vīrietis izmaksā, bet nav arī nosodāmi vai nepareizi tas, ja sieviete vēlās par sevi maksāt. (vīrieša pienākums censties atrunāt) ;) :D
27.03.2013 16:17 |

Reitings 1681
Bieži nosoda, ka meitenes uztver puišus kā naudas maku - kjipa ka viņas ir tik sliktas tādēļ, bet tikpat bieži vīrieši sievietēs arī necenšas saskatīt personu un mīlamu objektu, bet tikai izmanto seksam! Un visbiežāk nemaz neinformējot, ka nekā vairāk nebūs!

Zinu arī vīŗiešus, kas guļ tikai ar bagātām sievietēm, lai viņiem pērk drēbes un izmaksā - arī dzenas pēc naudas maka!
27.03.2013 16:20 |

10 gadi
Reitings 13809
Es nemaksāju. Sākumā piedāvāju, bet vīrs (arī tad, kad nebija vēl vīrs) vienmēr atteic;as, pēc tam vairs nepiedāvāju.
27.03.2013 16:20 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Atceros vienu gadījumu, kad biju uz randiņu. Sākumā vakariņās, pēc tam kino. Es biju pavadījusi patiešam lielisku vakaru, man viss patika! Pēc kino atvadījos, jo bija jau vēls un jādodas uz mājām, un domās jau plānoju, ka varētu turpināt satikties ar šo puisi... :) Bet atvadoties viņš pilnīgi pārvērtās un beigās pat rupjš palika. Viņš bija reāli vīlies, jo bija izdevis ap 50 ls, bet neko nebija dabūjis. Pretīgi palika pret viņu :(
27.03.2013 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits