Uj kā es atceros pagāšgada eksāmenu. Bija eseja vai kaut kas tamlidzigs jāraksta par advertising, diemžel es nezināju, ko tas nozīmē latviski un tik murmulēju vienu un to pašu cik tas ir labi, ka ir advertising :D
Eksāmens likās nu tāds, kā lai saka, normāls. Neteiksim, ka ļoti vienkāršs, bet grūts arī nebija. Bet tas jau, protams, ir atkarīgs no sagatavotības līmeņa. Principā nepatika valodas lietojums, lasīšana par to dzelteno lapiņu mani nokaitināja. :D
jā, dzeltenā lapiņa bija grūta - nu vismaz man vajadzēja vēl 5,10min klāt. un klausīšanās 3.uzd galīgi dīvains. bet vispār, šogad likās vieglais gads. reāli nebiju iepriekš neko mācījusies bet tāpat vārdi bija saprotami, un kaut ko visur varēja izdomāt.
Jāa, es arī gruzos visvairāk par eseju.
Ja vēl pārējais bija ok, tad rakstīšana.... bet nu, mierinu sevi ar domu, ka būs labi. Vairs tā pat neko izmainīt nevar. Uzrakstīts ir un nodots ir.
Meitenes, neķeriet kreņķi par esejas formātu. Man likās, ka es arī sajaucu un baaaigi pārdzīvoju par to savā gadā... bet beigās tāpat A bija. Būs labi :)