Padomā par situācijas variantiem -
1. variants: Viņš ar draudzeni sastrīdās, izšķirās (etc).. Viņš aiziet pie tevis. Nezinu kā tev, bet man būtu sajūta, ka esmu plāns B. Nekāda ''mednieka instinkta'' apmierināšana, nekāda aizraujoša attiecību sākuma..
2. variants: Viņš ar draudzeni turpina kopā laimīgi dzīvot, tu turpini pildīt savu uzticamā ieroču nesēja lomu. Ja mīlestības objekts tev nepārtraukti ir deguna galā, ir ļoti sarežģīti palūkoties apkārt uz citiem potenciālajiem partneriem.
3. variants: Tu pārtrauc kontaktu, viņš paliek ar draudzeni. Loģisks situācijas iznākums.. Pārcietīsi izjukušo draudzību, atradīsi laimīgu mīlestību ar kādu citu. Viņš pārcietīs izjukušo draudzību, iespējams, sāks meklēt lielāku atbalstu pie savas draudzenes, kas ir pozitīvi jebkurās attiecībās. Viņa draudzene arī noteikti priecātos par šādu situācijas pavērsienu.
4. variants: Tu pārtrauc kontaktu, viņš apzinās tavu vērtību savā dzīvē (un NEVAR būt tā, ka ''netīšām neapzinās''.. vai nu IR, vai NAV), pārtrauc esošās attiecības un veido jaunas ar tevi. Viņa draudzenei jātiek pāri, viņa atrod sev citu laimīgu mīlestību.
Tātad, es uzskatu, ka visiem (īpaši jau tev) būs labāk, ja šo sāpīgo draudzību pārtrauksi.