jau gadiem

Reitings 48
Reģ: 25.03.2013
Sveikas meitenes.
jau kādu pus gadu mani satrauc viena lieta- es iemīlos savā labākajā draugā.
Esam pieauguši cilvēki, jūtas atklājām (abpusējas), bet sāpīgākais ir tas, ka attiecībām nākotnes nav.
Viņam ir draudzene, bet es tikai uzticams sarunu biedrs, kaut gan tas ir liels pagodinājums, bet sirds sitās straujāk...
25.03.2013 20:22 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Re, šeit pat ir piemērs -
Es arī iemīlējos savā labā draugā un šorīt piemodāmies kopā jau pēc 2 gadu attiecībām

:) Prieks, ka neesmu vienīgā, kura uzskata, ka tikai un vienīgi draudzīgas attiecības starp sievieti un vīrieti nepastāv.
26.03.2013 12:20 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Padomā par situācijas variantiem -
1. variants: Viņš ar draudzeni sastrīdās, izšķirās (etc).. Viņš aiziet pie tevis. Nezinu kā tev, bet man būtu sajūta, ka esmu plāns B. Nekāda ''mednieka instinkta'' apmierināšana, nekāda aizraujoša attiecību sākuma..
2. variants: Viņš ar draudzeni turpina kopā laimīgi dzīvot, tu turpini pildīt savu uzticamā ieroču nesēja lomu. Ja mīlestības objekts tev nepārtraukti ir deguna galā, ir ļoti sarežģīti palūkoties apkārt uz citiem potenciālajiem partneriem.
3. variants: Tu pārtrauc kontaktu, viņš paliek ar draudzeni. Loģisks situācijas iznākums.. Pārcietīsi izjukušo draudzību, atradīsi laimīgu mīlestību ar kādu citu. Viņš pārcietīs izjukušo draudzību, iespējams, sāks meklēt lielāku atbalstu pie savas draudzenes, kas ir pozitīvi jebkurās attiecībās. Viņa draudzene arī noteikti priecātos par šādu situācijas pavērsienu.
4. variants: Tu pārtrauc kontaktu, viņš apzinās tavu vērtību savā dzīvē (un NEVAR būt tā, ka ''netīšām neapzinās''.. vai nu IR, vai NAV), pārtrauc esošās attiecības un veido jaunas ar tevi. Viņa draudzenei jātiek pāri, viņa atrod sev citu laimīgu mīlestību.

Tātad, es uzskatu, ka visiem (īpaši jau tev) būs labāk, ja šo sāpīgo draudzību pārtrauksi.
26.03.2013 13:06 |

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Apdomā , vai tu vari būt viņam labāka draudzene kā viņa tagadējā. Ja jā, tad rīkojies, ja nē, tad aizmirsti, saglabā labas attiecības ar draugu , samierinies, priecājies par viņu, dažreiz vienkārša draudzība ir daudz labāka. :)
26.03.2013 15:38 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
5. variants un visticamākais - tu sapņo par šo puisi un viņš jūt, ka arī sāc patikt, bet veco draudzeni laist prom negrib, jo nezin cik tu laba būsi. tā nu viņš sāk salaist ar tevi draudzenei aiz muguras un čakarē jūs abas, tu viņā samīlies līdz ausīm un ir salauztas 2 cilvēku sirdis.
26.03.2013 15:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izskiries no vina un miers!
26.03.2013 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits