Vēl kāda skatās šovakar? Es esmu šokā. Par to puisi, Janeku. Vienkārši skatos ar vaļā muti. Dāvanā telefons? Un vēl tas cietums... Drosmīgi atzīties TV šovā par kaut ko tādu.
Ahahahaaa man patīk Pāvels, viņš ir visnormālākais. Domāju, ka viņam būs vissakarīgākā diena, lai gan nekad neko nevar zināt.
Beigās gan jau izvēlēsies Kārli. Par randiņu, kuru neesi pavadījusi kopā ielikt 7 ?! Var tak redzēt, ka viņa par pārējiem īpaši neinteresējās.
Valters man atgādina surikātu-tāds aktīvs un tas skatiens.. :D
Nedomāju jau,ka pati esmu ideāla, bet mani nedaudz kaitina tas, ka skatoties uz tā pavāra seju liekas, ka viņa noslīdējusi lejā un viss tā kopā- gan deguns, gan acis, gan mute :( :D
vaaa, es ģībstu, ku Kārlis šovakar labi izskatās... :)))
Kuru viņa izvēlēsies? es domāju,ka pēc visiem izteicieniem vistuvākais viņas vēlmēm ir Kārlis, bet ne tas, ko viņa vēlas tāpat, vnk abi pārējie ir lēnāki :D
Man rodas viens jautājums.. Meitene gaida kaut ko atrakstīvu utt., bet pati izklaidē piedāvāja savu dziesmu klausīties. Nu un Andri. Kaut kā viņai tās prasības neatbilst tam, ko pati piedāvā..
Jā, Akula.
Man radās tāds pat jautājums.
Meitene vēlas no pirmā randiņa kaut ko atraktīvu un traku., bet tajā pat laikā pašas izklaide nu tāda so so...
Vairāk vai mazāk tomēr katrs puisis ir piedomājis pie sava randiņa. Patika vai nepatika meitenei - tā jau cita lieta.
Vislabāk patīk Pāvila(?) randiņš.
Biš smieklīgi, ka viņa iedomājusies, ka ir baigā dziedātāja un visi viņu pazīst. Es nemaz nezināju,kas tā tāda ir, līdz nepateica, ka no Okartes skatuves. :D