Parunāsim par ēšanu!

Reitings 361
Reģ: 03.07.2012
Esmu sākusi pievērsties veselīgam dzīvesveidam, nu jau mēnesi cenšos intensīvi apmeklēt trenažieru zāli, tagad vēlētos sevi sākt piespiest veselīgam uzturam. Nu labi, ne gluži veselīgam, jo no saldumiem es nevaru atteikties, tā nu tas ir! :)

Meitenes, ko man darīt ar izsalkumu vakaros? Respektīvi ar to, kurš parasti ir plkst. 22/23? Dzeru ūdeni - nelīdz. Viegli jau būtu teikt - vienkārši neēd, bet tā nevaru, tad visu laiku par to domāju,haha.

Kā ir ar zaļo tēju? Tā patiešām palīdz attīrīt vielmaiņu?

Kādus paņēmienus jūs varat ieteikt, lai samazinātu svaru? Tā pareizi, nevis tā, lai viss atgrieztos uzreiz atpakaļ.. :)
25.03.2013 00:07 |

Reitings 3
Reģ: 25.03.2013
2.5 mēnešus piekopju Dikāna diētu. Var ēst arī vakarā, bet atļautos produktus. Kopš 13.janvāra 9kg bez iešanas uz sporta zāli. Tūlīt sākšu arī aktīvāk vingrot, tad tikšu vaļā arī no pārējiem liekajiem.
Dikāna diēta arī iemāca ēst veselīgi, tas man tajā patīk.
25.03.2013 11:04 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tā Dikāna(Dukan) diēta ir viena no low carb diētām, svars tiek zaudēts uz ūdens rēķina, jo ogļhidrāti aiztur ūdeni. Madara, cik g ogļhidrātu Jūs uzņemiet šīs diētas laikā, dienā? Katrā ziņā kārtējais murgs, jo netop skaidrs, kāpēc katru dienu gan nevarētu ēst sabalansēti? Jā, tievējot kcal deficīts tiek veidot ogļhidrātu frontē, bet kāpēc jāpārspīlē?
25.03.2013 11:23 |

Reitings 196
Reģ: 19.07.2009
Viegli teikt vienkārši nēest pirms gulēšanas.

Dzīvoju pēc tāda principa, un rezultātā 03:00 naktī mani var satikt pie leduskapja. Pati ne vienmēr atceros kā biju pie ledusskapja :D :D Kurkstošais vēders dara savu
25.03.2013 11:28 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Man, piemēram, pret izsalkumu vakarā (jo visas dienas garumā lielākā apetīte, un kā par nelaimi tieši --- uz visādiem kraukšķiem, gardumiem pēc vakariņām --- parādās tieši vakarā, ap 7iem, 8iem) ļoti palīdz sports! Pirms sporta uzēdu vieglas vakariņas (no gaļām tikai vista, pārsvarā dārzeņi), lai nav grūti lēkāt, bet pēc sporta neko citu kā vien ūdeni un ko sulīgu - man tas parasti ir ābols - negribas!!!
Pa 3 nedēļām - 7 kg nost :)
25.03.2013 12:03 |

Reitings 8272
nu ja ļoti ļoti gribas ēst, uzēd kko nedaudz, bet nepierijies. labāk ko tādu, kas satur vairāk jau minētās OBV. iztiec labāk bez saldumiem.
negribas tev ieslēgt domas uz sliktiem ieradumiem, bet, ja tu pīpē, tad vakarā izpīpē par kādu cigareti vairāk. redzēsi, ka par ēšanu vairāk domas nebūs tik milzīgas. bet ja nē, tad nu nesāc to darīt :D
man personīgi pēc sportiskām aktivitātēm ēst negribās. nu reizēm gribās, bet tad es padomāju par to, ko es tikko esmu izdarījusi un ka, ja tagad ēdišu ceptus kartupeļus, piemēram, tad manam darbam nebūs jēgas. nu šāda veida sevis motivēšana man palīdz.
ja vairākus vakarus nepierīsies, bet ēdīsi maz, tad ar laiku tev vakaros tev tik ļoti ēst negribēsies. un, ja arī gribēsies, tad, apēdot nelielu daudzumu, tu ju'tīsies vairāk nekā paēdusi. vienvārdsakot- radini kuņģi. neliedz sev pilnībā visu, jo tad tu vnk vienā jaukā vakarā norausies un ēdīsi visu pēc kārtas.
25.03.2013 14:14 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Ja man vakarā gribas ēst, tad es sev vienkārši piekodinu, ka man nemaz negribas ēst, bet, ja šī piekodinašana nebeidzas ar veiksmīgiem rezultātiem, tad es apēdu kādu jogurtiņu, jo tas īpaši par ļaunu nenāks, ja vēl kādu stundiņu būsi nomodā.
Bet tev tā varētu būt arī tapēc, ka tu neregulāri ēd un pusdienās tikai paknāba aizbildinoties, ka ir daudz, kas cits darāms. Un, jā, tā var diezgan pabojāt veselību. Es jau nezinu, kā tev tur ir.
Lai tas svars nenāktu atpakaļ, neieturi nekādas diētas. Diētu laikā organisms ņem iekrāto enerģiju no taukiem, lai spētu normāli funkcionēt, tādējādi tu nomet svaru un kad tev liekas, ka tu jau sver normāli un '' riepiņa'' it kā nogājusi, tāpāc ēst normāli, un organisms ''bailēs'', ka tu varētu atkal ieturēt kādu diētu pastiprināti cenšas uzkrāt to, ko tu esi no jauna apēdusi, tāpēc svars ātri atgriezīsies un ar uzviju, bet domaju, ka tu to jau zini. :)
Zaļā tēja ļoti palīdz, bet par to ''Piena spēku'' gan neko nezinu. Pamēģini iziet uz visiem piena produktiem šādās situācijās, zinu, ka vīnogas,banāni un rieksti labi palīdz nomierināt ēstgribu.
25.03.2013 15:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
uzgrauz burkanu vai teju.
25.03.2013 15:13 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Gāju tā horizontāli cauri diskusijai un redzēju, ka Tev teica, lai ēd augļus tad vakarā.
Tad nu varu tev teikt- jā, augļi būs labāk nekā šokolāde, bet tajā arī ir salīdzinoši daudz cukura , itsevišķi ābolos un banānos, tos labāk ēd no rīta, bet vakarā pagrauz kādu burkānu! :)
Good luck!
01.04.2013 15:36 |

Reitings 7596
es uzgrauzhu aabolus kaadus 2 ja sagribas eest bet nu ja pieradinu sevi pec 20iem vairs neest tad jau arii neprasaas nemaz!
bet jaaa labs variants vēl ir burkāni,kaposts,paprika..
01.04.2013 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits