Ja man vakarā gribas ēst, tad es sev vienkārši piekodinu, ka man nemaz negribas ēst, bet, ja šī piekodinašana nebeidzas ar veiksmīgiem rezultātiem, tad es apēdu kādu jogurtiņu, jo tas īpaši par ļaunu nenāks, ja vēl kādu stundiņu būsi nomodā.
Bet tev tā varētu būt arī tapēc, ka tu neregulāri ēd un pusdienās tikai paknāba aizbildinoties, ka ir daudz, kas cits darāms. Un, jā, tā var diezgan pabojāt veselību. Es jau nezinu, kā tev tur ir.
Lai tas svars nenāktu atpakaļ, neieturi nekādas diētas. Diētu laikā organisms ņem iekrāto enerģiju no taukiem, lai spētu normāli funkcionēt, tādējādi tu nomet svaru un kad tev liekas, ka tu jau sver normāli un '' riepiņa'' it kā nogājusi, tāpāc ēst normāli, un organisms ''bailēs'', ka tu varētu atkal ieturēt kādu diētu pastiprināti cenšas uzkrāt to, ko tu esi no jauna apēdusi, tāpēc svars ātri atgriezīsies un ar uzviju, bet domaju, ka tu to jau zini. :)
Zaļā tēja ļoti palīdz, bet par to ''Piena spēku'' gan neko nezinu. Pamēģini iziet uz visiem piena produktiem šādās situācijās, zinu, ka vīnogas,banāni un rieksti labi palīdz nomierināt ēstgribu.