devil_heartt nu priekš vidusskolas būtu ok, šāda darbošanās.
Parasti viņi aicina, lai meitenes veido tādu, kā savu loku sāk kā konsultante un tad, kad izpilda visus nosacījumus pakāpjas uz nākošo līmeni tad arī nauda nedaudz vairāk ienākot, bet tur tev ir jāpiesaista jauni darbinieki, jārūpējas lai visi viņi veic regulāri pasūtījumus utt. turklāt pasūtījumiem minimālā summa bija 24 ls ko bija jāpasūta no katra katologa. Tev būs jāstājas vid kā pašnodarbinātajai, īsti nezinu vai tas attiecas arī tīri uz izplatītāju, bet manā gadījumā bija jāreģistrējās VID.
Esmu divas reizes strādājusi AVON pirmajā reizē neko nenopelnīju tikai iztērēju savu laiku un naudu otro reizi nopelnīju ap 45 ls , bet kad parēķināju cik iztērēju lai to nopelnītu sapratu, ka nav vērts. Turklāt man tagad regulāri zvana AVON konsultanti un plijas virsū, esmu teikusi neskaitāmas reizes, lai man nezvana jo mani tas neinteresē.
Es vidusskolas laikā strādāju tenisa centrā par administratori, abas iestādes bija ļoti tuvu un visu varēju apvienot. Gan skolu , gan darbu. Pēc skolas gāju uz darbu, tur strādāju un mācījos, mājās pēc darba biju ap 23, strādāju, katru otro dienu laikam, un brīvdienas. Tagad jau kādus gadus 6 esmu tur nostrādājusi, pavidu gan ir bijušas arī citas darba vietas.
Tā nu es visus vidusskolas gadus nostrādāju paralēli skolai.