Tas ir smartfons, ar arī viss izteikts. Viņš ir diezgan jaudīgs (neesmu specs, bet man teica, ka nav gluži galaxy s2, kad pirku, bet jaudīgāks nekā citi smartfoni šajā cenu kategorijā). Laba grafika- cik nu salīdzināju ar citiem telefoniem veikalā, kad pirku. Kamera ir ļoti laba- 5 mpx, sanāk smukas bildes. Viss jau atkarīgs, kādam mērķim Tev vajag smartfonu. Es lietoju sociālajiem tīkliem, pārbaudu epastu, iečekojos 4square un spēlēju angry birds :D Vēl lietoju kā mp3, lukturīti un, protams, kā telefonu. Kas man pašai patīk- sms viegli rakstīt, jo šim ir tā ievade, ka viņš pats tā kā "uzmin" vārdus un sanāk ātri rakstīt.
Nav iphone, nav galaxy s3, bet labs telefons ar android sistēmu, kas ļauj veikt diezgan plašas funkcijas! Viss jau atkarīgs no aplikācijām, kādas Tu izvēlies instalēt un apgreitot funkcijas. Pluss tāds, ka viņam atmiņa laikam liela un ātri strādā, jo es visu laiku lādēju aplikācijas, bet ne reizi nav sācis gļukot vai uzkārties.
Cena, nu tur jāvienojas privāti. Kā jau teicu, lietots pāris mēnešus, stāvoklis perfekts. Atdodu tādā pašā komplektā visu, kā nopirku. Varētu kādus 10 ls atlaist, bet, manuprāt, šī nav liela cena priekš android.