Memmīši

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Kādas rakstura īpašības un izderības,raksturo memmīšu tipa vīriešus?
24.03.2013 14:37 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
L-Bumbly, kops kura laika ir noteikts skaits,cik reizes drikst zvanit mammai,lai neizskatitos pec memmisa :D
Savu virieti noteikti par memmiti neuzskatu,bet vins ar mammu sazvanas vairakas reizes nedela. Es nevienu sekundi to neesmu uzskatijusi ka draudu sev un noteikti nav ta,ka vins vienmer nostajas mammas puse!!!
Man tiesi liktos divaini,ja vins ar mammu nesazvanitos. Vina mamma dzivo viena (nevienu bridi nejutu,ka vinai nav pasai sava dzive un vina tik bernu dzives censtos dzivot,jaukties attiecibas,diktet kaut kadus noteikumus utt.). Jebkura gadijuma,manuprat,neko labu neliecinatu tas,ka vinas delins tagad labi dzivo,iekartojies sava dzive un par mammu painteresejas tikai "pa retam."
24.03.2013 19:08 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
jūs tiešām jāņa komentārus uztverat nopietni?
Tev škiet, ka uztveršana nenopietni uzreiz automātiski izslēdz iespēju kaut ko atbildēt?

Vispār ļoti maz, ko šajā forumā ir vērts uztvert nopietni.

sazvanīsies ar mammu vairākas reizes nedēļā
atkarīgs no situācijas... piemēram, ja mamma veca, dzīvo viena, un tas viņas vienīgais dēls, tad tā tieši ļoti apzinīga un rūpīga rīcība - izrādīt uzmanību, interesēties. (Un ir jau daudzumdaudzas citas dažādas situācijas, kur džeks šķistu tieši tizlenis, ja zvanītu retāk).
24.03.2013 19:24 |

Reitings 57
Reģ: 12.05.2009
Valerija - es jau nenoteicu konkrētu zavnu sk. nedēļā. Bet manuprāt tas neliekas normāli , ja sazvanās katru dienu vai katru otro

Man, piemēram šādas situācijas kur sazvanās katru dienu atgādina, ka māte nevar beidzot saprat to ka dēls beidzot ir izaudzis un ir uzsācis savas dzīves gaitas.
24.03.2013 19:24 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Tev škiet, ka uztveršana nenopietni uzreiz automātiski izslēdz iespēju kaut ko atbildēt?

Jā, man šķiet, ka atbildēšana nopietni (un tu to regulāri dari pārspīlēti nopietni, iesaisties garā diskusijā, cik esmu pamanījusi) uz acīmredzamu troļļošanu un ākstīšanos ir patiešām muļķīga! :D
24.03.2013 19:42 |

Reitings 4343
in_love - un kas tieši Tev šķiet muļķīgs tajā, ka es tos acīmredzamos troļļus izmantoju, lai trennētos sava viedokļa izteikšanā un pamatošanā?
24.03.2013 19:50 |

Reitings 3966
kad izlasīju līdz šejienei
6. Neuztur acu kontaktu ar glītu sievieti
7. Uztur acu kontaktu ar neglītu sievieti

sāku ņirgt. :D Vēl varēji pakomentēt pie šiem punktiem par dziļajiem dekoltē
24.03.2013 19:51 |

Reitings 4343
Tas ir relatīvi - ko nu katrs uzskata par nopietnu... Lietas, par kurām runāju, pa lielākajai daļai uztveru nopietni. Cilvēkus, ar kuriem runāju - pa lielākajai daļai uztveru nenopietni.

Arī Tu iesaisties diskusijā - vai tas liecinātu, ka Tev tas šķiet ļoti nozīmīgi, kurš kuru uztver nopietni? Nē taču. Tev ir pofig, vienkārši kaut ko uzraksti. Kāpēc lai citi neizteiktu savu viedokli?
24.03.2013 19:56 |

10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
Par to sazvanīšanos ar mammu vairākas reizes nedēļā, nu tas ir jāskatās pēc attiecīgās situācijas. Piemēram, ja mamma dēlam zvana lai paprasītu vai uzvilcis siltu džemperi un vai kārtīgi paēda katru dienu, tad jā, tas jau man memmīti atgādina. Bet nu ja piemēram mammai tur veselības problēmas nopietnas, tad es uzskatu, ka tas ir pieņemami, ja puisis pazvana mammai ik pa laikam, lai painteresētos kā iet, it sevišķi, ja mamma dzīvo tālu prom. Būtībā ar to zvanīšanu ir diezgan riskanti spriest, jo tas ir no situācijas atkarīgs. ;)
24.03.2013 20:11 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
un kas tieši Tev šķiet muļķīgs tajā, ka es tos acīmredzamos troļļus izmantoju, lai trennētos sava viedokļa izteikšanā un pamatošanā?

:D :D :D
es nezinu, man tas šķiet tik absurdi un bezjēdzīgi, bet sajūtu līmenī, pamatot nevaru. laikam tāpēc, ka netrenējos sava viedokļa izteikšanā un pamatošanā uz troļļiem. :Dizskatās pēc tāda neproduktīva cepiena sevī. neproduktīva treniņa. :D
jo kāda jēga trenēties izteikt viedokli par pilnīgu nonsensu un stulbumu??? par to taču var tikai pasmaidīt un pasmieties! :D
24.03.2013 21:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es nevaru konkreti nosaukt tas paris lietas, bet ir tadi viriesi, kuriem tas uz pieres rakstits un dari ko gribi, bet vins ir pamiksts.
piemeram, citu viriesu sabiedriba vins izskatas vajss, nemak par sevi pastavet utt.
24.03.2013 21:21 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
gļēvs, vājas miesasbūves, bēg no atbildības...šķebīgi paliek, jo uzreiz prātā vairāki memmīši iz dzīves.
būtībā tas ir sievišķīgs vīrietis, pē :D
24.03.2013 21:23 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Piekritīšu viedoklim, ka starp savējiem ir tāds augstprātīgs un patīk saņemt uzmanību, toties kad darīšana ir ar svešiniekiem, tad ir ļoti pasīvi un kautrīgi. Nemāk atteikt - pateikt stingru nē; vienmēr ir jāčīkst un jāizdomā kādas atrunas, vai vienkārši jāpakļaujas. Necieš konfliktus, tāpēc arī ir tā vieglā pakļaušanās vai "nevainīgā" samelošana un atrunas.
24.03.2013 22:44 |

Reitings 4343
in_love,
kāda jēga trenēties izteikt viedokli par pilnīgu nonsensu un stulbumu??
1) bieži vien par daudzām lietām, ko mēs ikdienā uztveram kā pašsaprotamas, mēs nemaz neaizdomājamies, kāpēc. Tā šķiet, bet kāds ir pamatojums? Tāpēc gadījumi, kur jānim līdzīgi cilvēki kaut vai pa jokam izaicina šos uzskatus, ir derīgi, jo liek mums pašiem aizdomāties, kāpēc mēs uzskatam tieši tā.
2) pat, ja jānis tās absurdās lietas saka ļoti pārspīlēti, tomēr pasaulē ir gana daudz cilvēki, kam patiešām ir līdzīgi, absurdi uzskati tāpēc ir derīgi prast pamatot savu viedokli, izskaidrot, kāpēc lietas ir tādas, kādas tās ir.
3) vienārši intelektuāls treniņš... neuzskatu, ka tas būtu neproduktīvi (jo tas nav ne, izsakoties Taviem vārdiem, "cepiens sevī", ne arī kādi centieni mainīt "jāņa viedokli" vai ko tādu.)
25.03.2013 05:25 |

Reitings 4343
Un, godīgi sakot, ja tādu jāņu nebūtu, tad šajā forumā paliktu daudz mazāk tēmu, par ko runāt. Lai vai cik stulbā veidā, viņš tomēr nereti - apzināti vai neapzināti - pievērš uzmanību interesantām jautājumiem, par kuriem ir vērts padomāt un ir vērts patrenēties pamatot savu viedokli tajos.
25.03.2013 05:30 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Zaptesburka.. Man ir neliels jautājums ne gluži par tēmu.. Kad Tu rakstīji savus pēdējos komentārus par to Jāni- kurš te patiešām ir mazliet "dīvains"- pat priekš 15gadīgā(es vairāk nedodu)- ko Tu darīji? Ja ņem vērā, a bija 5:30 no rīta? Izskatās, ka Tu īsti gulēt nebiji gājusi.. :P

P.S. Es tam Jānim neesmu manījis īsti nevienu viedokli- drīzāk tikai vēlmi tikt pamanītam- rakstot jēlības- kas, acīmredzot, viņam ir izdevies..
25.03.2013 08:33 |

Reitings 8272
1) tādi, kas runājot ceļ pasaku pilis, bet reāli no pateiktā nevar izdarīt ne 10%.
2) visam piekrīt un nerunā pretī, lai es tikai nepaliktu īgna. es varētu kaut vai uzmīt no visa spēka uz mazā pirkstiņa, bet viņš vēl pateiks paldies un nobučos to vietu, ar kuru es viņam uzminu. vot šādi vīrieši man riebjas un izraisa nepatiku.
25.03.2013 08:58 |

Reitings 8272
ā jā vēl- kas savos 25, 30 gados dzīvo pie vecākiem un īpaši nemaz nestreso par to. izņēmums protams ir īslaicīgas finansiālas problēmas. bet kaitina šie pilipušie pieaugušie bērni pie vecāku sāniem.
25.03.2013 09:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Jānis atkal spridzina cosmo :D

Par tēmu-tāds,kas bez mammītes pat uz tualeti nevar aiziet.
25.03.2013 09:35 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tātad mazs rezumē no Jūsu sacītā:
1) Sievietēm patīk, ka viņām saka "Nē"
2) Pārlieku laba izturēšanās pret Jums liek domāt, ka čalis ir memmītis nevis Jūs vienkārši mīl un grib Jums to labāko .. labāk ir, ka sāpina un kāda asariņa viņa dēļ nobirst ..
3) Sievieti, kas devusi vīrietim dzīvību, barojusi līdz pilngadībai, lolojusi un mīlējusi pieaugot, ir jāaizmirst un jāatstāj novārtā/jāaizvieto ar Jums .. un tagad padomājiet par iespējamajiem dēliem, kas Jums var būt nākotnē ..

Es, protams, te iegāju mazās galējībās, bet gribēju uzskatāmāk parādīt.

Manuprāt, memmītis ir puika (jebkura vecuma), kas nav atlaidies no mammas brunčiem un iemācījies dzīvot patstāvīgi, rūpējoties par savu pavardu pats un sagādājot visu nepieciešamo pats, izlemjot savus lēmumus pats. Divos vārdos - nav patstāvīgs.

Tās vizuālā tēla piesaukšanas gan mani mazliet sasmīdināja .. māte daba rada mūs vizuāli tādus, kādi nu mēs esam un bez ķirurģiskas iejaukšanās vai ķīmijas ēšanas vizuāli savu izskatu būtiski ietekmēt ir neiespējami. Tirliņš, kas ies uz zāli kačāties, tāpat paliks tirliņš tikai ar stingrākiem muskuļiem ..
25.03.2013 09:44 |

Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
Manas acīs memmītis ir tāds kā jau rakstija L-Bumbly

pārvācāmies dzīvot atsevišķi viņa totāli zvanija 100x. mēs vel guļam viņa zvana, brauc uz darbu dēlam vajag atskaitīties cik izdarija ko izdarija, mācija kas jānopērk, kas ir labs kas nav. un šitā visu laiku. arī kad dzīvojām kopā bija tā ka dēls klausija tikai viņu,tas ko es saku tas poh*

ne gluži strīdējos ar viņa mammu, parasti bija tā ka viņa ko pasaka dēlam (manam tobrīd draugam jau vīram) es tai pašā laikā viņam. nebija tā ka strīdos ar mammu, viņa arī neko neteica man.
25.03.2013 09:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits