Ar prāmi uz Stokholmu

10 gadi
Reitings 2632
Reģ: 04.01.2013
Šodien man ienāca prātā, ka jāizmēģina beidzot kaut kas, no kā man ir bijis ļoti bail - braukt ar prāmi. Tagad domāju rezervēt biļetes kruīzam Rīga - Stokholma - Rīga, 26.03.2013. Varbūt kāda no jums brauks šajā datumā? Kādas ir B klases kajītes, un vai ir jēga ņemt zviedru galda brokastis? tur plašs ēdienu klāsts? un ar kādām valūtām/kredītkartēm var norēķināties uz prāmja?
Esmu dzirdējusi arī par tādām loterijas biļetēm. Cik tādas maksā, kādas ir balvas un vai vispār ir iespēja ko laimēt?
23.03.2013 20:24 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Kad es braucu, bija ap +30 grādiem ārā. Superīgi, ka varēja naktī ieziet uz klāja un pavērot jūru. Kkur ap 3-4 naktī garām paiet tas otrs kuģis, viņi apmainās, ļoti smuki izskatās. Man ir tikai labākās atmiņas no tā visa, jo ar draudzeni aizballējāmies tik tālu, ka beigās netikām iekšā vairs savā kajītē un nācās kā Titānikā meklēt kādu citu kabīni, kuru beigās arī atradām, pilnu ar puišiem. :D
Paiku iesaku ņemt līdzi savējo, jo uz kuģa viss ir diezgan dārgs.
Un loterija maksāja, ja nemaldos, 2ls...un toreiz vēl kuģa vadītājs bija Sandris Vestmanis, kurš tagad arī dzied Rīgas koru karos. Iemīlējos viņā uz tā kuģa, bet, cik sapratu, viņam ar to orientāciju ne tā...heheh :)
23.03.2013 23:17 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Tur ir Taxi maX veikaliņš:)

Taja var nopirkt uzgraužamos (koncas, lakricu, kaut kadi cepumi - ista ediena nav), alhoholu, udeni energy drinkus..

savukart zviedru galds..cenas gan neatceros, bet variacijas dazadas brokastu parslas, omletes, desinas, salatini, tipiskie brokastu edieni, bet paest var..
Loterijas biletes ja man skiet bija ap 2 ls bet tur ir divu veidu - parasta loterija un vienu ko izvelc pie kokteila..

esmu bijusi B kajite,,visas vinas +/- vienadas. B kajite tikai nav logu..Ir maza tualtete, 2 2 stav veida gultas ( loti sauri) mazs TV..Ir verts braukt..velams tikai ar kompaniju:)
24.03.2013 01:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits