Sveikas :) Manam datoram nav miikstinaajumu ziimju, tad nu rakstiisu saadi, ceru, piedosiet :)
Esmu (biju) attieciibaas ar aarzemnieku..Respektiivi, holandietis. Nezinu, vai kaadai te ar viniem pieredze,
bet mana ir ssaada :
Saakaas mums viss super, pusis tiesaam labs, savaadaks no tiem bruncu medniekiem, ar kuriem esmu bijusi pirms tam.. Pirmaa plaisa attieciibaas bija, kad vinam darbs piedaavaaja paarcelties uz citu valsti, jauns projekts utt., kas mums , protams, nebija patiikama zina. Noleemaam, es brauksu liidzi, bet baigaas tomeer vinsh panaaca, ka paliek manaa pilseetaa.
Un tad saakaas. Darba bija daudz, veelas stundas, , tiksanaas samazianajaas liidz 1x nedeelaa. Es , protams, nesleepu saruugtinaajumu, kas no vina puses raisiija taadu kaa atkaapsanos, brauca viens ar draugiem Ziemassveetkus svineet. Jaunajaa gadaa nemaz nepiezvaniija utt. lietas, kas skjita, ka tur viss ir pagalam. Man iestaajaas atsalums, bet vinsh tad saprata, luudzaas, veltiija laiku utt, centaas. Nevienu citu neveeloties utt, tikai mana "draama" vinam nepatiikot. nu ko, meeginaajaam veelreiz, nekaadu paarmetumu no manas puses, tas liga liidz Valentiindienai, kad vispaar nekaa no vina puses nebija, Saaku satikties ar citu un dariiju to zinamu, kaa arii izskiiraamies .. ar otru puisi nekas nesanaaca, un saaku ilgoties peec sii..Atkal zvani, un miilestiibas apliecinaajumi un sagaajaam kopaa. Uz briidi. Vins man neatbildeeja veselu dienu, kad centos rast atbildi par svariigu jautaajumu. Nu jaa sapratu, vins nebuus tas iistais!! Un tagad atkal ir zvani, ceriibas no vina puses, man ir veel juutas, protams, bet ar praatu saprotu, ka nevaram. Vai es tomeer buutu paaraak prasiiga?