izmisums

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
sveiki,vēlējos jums izklāstīt savu situāciju kurā esmu nonākusi kā strupceļā.
Attiecībās ar vīrieti viss ir ok,nav istenībā kur piesieties,taču viss ir ap VIŅA bērnu,bijusī par visām varītēm visādi cenšas viņu piedabūt,manipulē ar bērnu un raksta nepārtraukti sms kuras nav par bērnu.
Jāpiebilst ka dzīvojam kopā,manējam tapat kā viņa ex ir maiņu darbs,un tad kad viņam ir brīvs bet viņai ne,viņa tikai par visam varītēm gandrīž katru dienu raksta ka vajag bērnu skatīties un ka jāpaliek arī pa nakti ja bērns prasa,viņš ex cik pats ir teicis vairs nemīl,negrib,tikai bērna dēļ kontaktē ar viņas,taču kalna gals bija tas ka Valentīna dienā viņa bija viņām zvanījusi un aicinājusi,lai viņš atnāk pie viņas un kopā trijatā ar bērnu vakariņas paēst,protams viņs atteicās,taču katru dienu mums ir kašķi un tieši sakarā tikai ar viņa ex,tagad ar sēžu viena jo viņš ir "izsaukts" bērnu skatīt..man ir izmisums..es nezinu ko iesākt,aizliegt tikties ar bērnu nevaru un negribu,bet tad sanāk ka es esmu pamesta novārtā.:(
p.s runa ka viņiem kkas ir vēl nemaz nevar būt,to es zinu,bet tā uzmākšanās pārmerīgā no viņas puses dzen izmisumā..
21.03.2013 17:35 |

Reitings 65
Reģ: 27.01.2011
Maryse
Viņš vienmēr būs tajā ģimenē.
22.03.2013 12:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu esmu gandrīz tādā pat situācijā kā tu, tikai starpība ir tāda, ka bijusī vsp neļauj tikties ar bērnu. nu varbūt ļautu, ja tas notiktu, kad es neesmu klāt, bet viņš arī iespītējās un ar bērnu tik tā satiekas uz neilgiem brīžiem. situācija bez gala stulba, jo tad, kad viņai kko vajag, kkas ar datoru noticis, tad zvana un jautā, bet, kad viņai ko prasa, tad ir ignors.

es tev ieteiktu nekašķēties par šīm lietām ar savu vīrieti. savādāk tu arī vari nonākt bijušās statusā. saproti, šī situācija viņam nav vienkārša. nu sliktāķajā gadījā jāiet uz bāriņtiesu, bet pēc tam uz tiesu, ja nekas nesanāk.
vsp ieteiktu sarunāt ar draugu tādu lietu, ka viņš neskries katru reizi kā bērnu aukle. un viņam jāpasaka, ka pieskatīs viņu pie sevis mājās, bet, ja nē, tad nepieskatīs. redzēsi - ja viņai nebūs citu variantu, tad nekas cits viņai tā arī neatliks, jo ne jau mūžīgi kāda draudzene vai māte viņai sīko pieskatīs. es jums redzu šādu risinājumu. bet tavam vīrietim arī jābūt pietiekoši gudram, lai pastāvētu uz savu. bet jautājums, vai tu varēsi pati aprast un pieņemt šo bērnu, lai viņš nejustos svešs.

es iedomājos pilnīgi to pašu, ko tā bērnu māte darīs, kad viņai uzradīsies vīrietis un tad tēvs aizliegtu tam citam vīrietim būt blakus bērnam.
22.03.2013 12:29 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Šausmas, neapskaužu.
Nu šeit nekas cits kā runāšana, runāšana un vēlreiz runāšana, lai meklētu kompromisu nelīdzēs.
Pilnībā piekrītu womankind.
22.03.2013 12:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)