nu esmu gandrīz tādā pat situācijā kā tu, tikai starpība ir tāda, ka bijusī vsp neļauj tikties ar bērnu. nu varbūt ļautu, ja tas notiktu, kad es neesmu klāt, bet viņš arī iespītējās un ar bērnu tik tā satiekas uz neilgiem brīžiem. situācija bez gala stulba, jo tad, kad viņai kko vajag, kkas ar datoru noticis, tad zvana un jautā, bet, kad viņai ko prasa, tad ir ignors.
es tev ieteiktu nekašķēties par šīm lietām ar savu vīrieti. savādāk tu arī vari nonākt bijušās statusā. saproti, šī situācija viņam nav vienkārša. nu sliktāķajā gadījā jāiet uz bāriņtiesu, bet pēc tam uz tiesu, ja nekas nesanāk.
vsp ieteiktu sarunāt ar draugu tādu lietu, ka viņš neskries katru reizi kā bērnu aukle. un viņam jāpasaka, ka pieskatīs viņu pie sevis mājās, bet, ja nē, tad nepieskatīs. redzēsi - ja viņai nebūs citu variantu, tad nekas cits viņai tā arī neatliks, jo ne jau mūžīgi kāda draudzene vai māte viņai sīko pieskatīs. es jums redzu šādu risinājumu. bet tavam vīrietim arī jābūt pietiekoši gudram, lai pastāvētu uz savu. bet jautājums, vai tu varēsi pati aprast un pieņemt šo bērnu, lai viņš nejustos svešs.
es iedomājos pilnīgi to pašu, ko tā bērnu māte darīs, kad viņai uzradīsies vīrietis un tad tēvs aizliegtu tam citam vīrietim būt blakus bērnam.