sveiki,vēlējos jums izklāstīt savu situāciju kurā esmu nonākusi kā strupceļā.
Attiecībās ar vīrieti viss ir ok,nav istenībā kur piesieties,taču viss ir ap VIŅA bērnu,bijusī par visām varītēm visādi cenšas viņu piedabūt,manipulē ar bērnu un raksta nepārtraukti sms kuras nav par bērnu.
Jāpiebilst ka dzīvojam kopā,manējam tapat kā viņa ex ir maiņu darbs,un tad kad viņam ir brīvs bet viņai ne,viņa tikai par visam varītēm gandrīž katru dienu raksta ka vajag bērnu skatīties un ka jāpaliek arī pa nakti ja bērns prasa,viņš ex cik pats ir teicis vairs nemīl,negrib,tikai bērna dēļ kontaktē ar viņas,taču kalna gals bija tas ka Valentīna dienā viņa bija viņām zvanījusi un aicinājusi,lai viņš atnāk pie viņas un kopā trijatā ar bērnu vakariņas paēst,protams viņs atteicās,taču katru dienu mums ir kašķi un tieši sakarā tikai ar viņa ex,tagad ar sēžu viena jo viņš ir "izsaukts" bērnu skatīt..man ir izmisums..es nezinu ko iesākt,aizliegt tikties ar bērnu nevaru un negribu,bet tad sanāk ka es esmu pamesta novārtā.:(
p.s runa ka viņiem kkas ir vēl nemaz nevar būt,to es zinu,bet tā uzmākšanās pārmerīgā no viņas puses dzen izmisumā..