parunāsim par sievišķību

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Sveikas, dāmas!
Katra no mums ir domājusi un runājusi par vīrišķību un īstiem vīriešiem, tomēr, cik pareizi tas ir mūsdienās, kad lielākā daļa no sievietēm ir pazaudējušas īstu sievišķību?

Tad nu diskusija par to, kā būtu jābūt. Ko jums nozīmē sievišķība un pievilcība? Kā tā izpaužas ikdienas uzvedībā, apģērbā un dzīvesveidā?

Lai sievietes ir sievietes un vīrieši - vīrieši!
Jauku jums šo saulaino vakaru!
21.03.2013 16:38 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Mani arī ziemā neredzēsiet svārkos, jo man ir auksti.
21.03.2013 17:20 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
Manuprat sievieskiba ir ta, kas galvenokart nak no ieksas - emociju izradisana, nosvertiba, sirsniba un gaisums ko mes varam sniegt.
Es ka sieviete censos but tada ka patiesaka. Censos neiepities tenkas un nomelnosana. Protams, neesmu ari no tam pareizajam, bet, manuprat, tadai ir jabut sievietei.

+ vel jagerbjas sieviskigi (mera robezas) un protams, gaita..
21.03.2013 17:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mau5, doma par to,ka tev savs virietis ir jaradina but par virieti(nereti visu varosam sievietem blakus ir nevis viriesi, bet tadi bezdzimuma radijumi, kuri pilda tikai kranina fukncijas un eksiste), jo ne vienmer dzive sievietei bus situacijas, ka vina vares but ta visu varosa. piemeram, grutniecibas laika sievietes iet dekreta, nav spejigas passajutas del ta stradat, piemeram, agrak vareja atnakt 5 vakara majas, maju iztirit, est pagatavot, visus citus darbus padarit. bet, kad stavokli ir, tad passajuta nereti ir tada, ka, lai ari esi majas, tev nav speka un energijas nekam. ir nogurums, lai ari neko neesi darijusi, utt...tapec, lai nabaga cilveku netraumetu, ir jau laikus janorada viriesu un sieviesu darbi, pienakumi, lai nav mulkigas situacijas, ja tu redz nevari aiziet uz veikalu un atstiept to ediena maisu majas, tad gimene paliek needusi, jo virietis pec darba ir noguris, vins jau redz neies un nenesis!
21.03.2013 17:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
bet var jau visu paveikt ar sievišķību, ar piepaceltu mazo pirkstiņu aiznest 10 kg

jaja, var ne tikai 10kg aiznest, bet ari 50!:d
21.03.2013 17:26 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja ir runa par sievišķību, td manuprāt tā pa īstam tam vajadzētu skart visas dzīves jomas - gan apģērbu, gan stāju, gan hobijus un darbu, gan skaistumkopšanu, mājas pavardu, inteliģenci, izglītību u.t.t.

Tāda ideāli sievišķīga sieviete noteikti būs gudra sieviete (nav runa par izglītību, bet dzīves gudrību). Ģērbsies eleganti, ne pārspīlēti. Lietos kosmētiku, kas ir ne pārāk uzkrītoša un kliedzoša. Mati vienmēr kopti un tīri. Mājās vienmēr kārtība. Prot lieliski gatavot ēst. Ir bērni, vīrs (manuprāt, kad ir pilna ģimene, tad sieviete patiesi atplaukst kā sieviete savā būtībā) un katrs ir pienācīgi apčubināts. Ieņemamais amats var nebūt augsts - tam patiesībā vispār nav nozīmes, galvenais, lai sieviete ir ar to apmierināta. Un ir arī savi hobiji/ hobijs, nav svarīgi kādi tieši, bet, lai tie būtu tādi, ar ko šī sieviete tiešām aizraujas ar pilnu atdevi un degsmi. Valoda dzidra un skaidra, bez šķupstiem, norautām galotnēm, nesaprotamu vervelējumu u.tml. Noteikti bez rupjiem vārdiem! Laipna, pilna optimisma, labu homora izjūtu, bez kaitīgiem ieradumiem.
Apmēram tāds ir mans sievišķības ideāls.
21.03.2013 17:32 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Sievišķība ir labākā un vērtīgākā sievietes īpašība. Tā nav atkarīga no apģērba, imidža, kosmētikas, frizūras un citām ārišķībām. To var redzēt kā sieviete nepazināti iet, kustās, runā, kaut ko dara, izturās pret citiem.
21.03.2013 20:00 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Sievietes kļūst sievisķīgas blakus vīrišķīgiem vīriešiem, un otrādi :) Ja katrs pats par sevi, tad sanāk vīrišķīga sieviete, kurai jātiek ar daudz ko galā vienai.
21.03.2013 20:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
krista- un ko tu dari tā vietā? manuprāt, sievišķība nebūt nenozīmē izšūšanu, smalku balsteli un tā. es pati to saprotu ar sievišķo maigumu, jauku attieksmi, nedaudz atturību (vulgaritātes vietā) un grāciju.
tāpat arī kurpītes botu vietā, kleitu saplēstu bikšu vietā un kosmētiku ikdienā. Un padzert vīnu draudzeņu lokā tā vietā, lai apdzertos bārā un kāptu uz letes- lūk, šī mūsdienība man liek ieplest acis un domāt, diez kurā brīdī sievietes pazaudēja šo sievišķību?

Es staigaaju sapleestaas dzinsaas, kedaas, izveelos alu, izvairos no meitenju tusinjiem ar viina dzershanu, jo mani tas garlaiko un kosmeetiku lietoju tikai uz sveetkiem. Tai vietaa labaak aizbraucu uz ralliju, aizeju uz konci, dodos mediibaas vai makskjereeju un saku paldies dievam, ka muusdienaas sievietes var arii buut viiriskjiigas un neviens deelj taa nemet ar akmeni. Visaas manaas attieciibaas viirieshi ir sajuusminaajushies par to,ka esmu arii choms, nevis tikai sieva vai draudzene un graacijas truukums vai sieviskjaa maiguma neesamiiba tikusi vienmeer kompenseeta ar citaam manaam iipashiibaam.
21.03.2013 20:56 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
citas sievietes, esot mātes, aizmirst to, ka viņas ir sievietes, un paŗstāj vsp lietot kosmētiku, iet pie friziera, likvidēt lieko apmatojumu, skaisti ģērbties, skaisti sataisīt matus. ja nebūtu es to redzējusi pati - neteiktu. bet kādu laiku atpakaļ redzēju skaistu sievieti, kura bija sevi pārvērtusi par pelēko peli. un tad nu mēs viņu ballītē uzfrišinājām - ar matu putām, acu ēnām tušu un acu zīmuli. rezultāts bija tāds, ka vīrs viņu nepazina pēc pārtaisīšanas.

Sanij, piedod, tev nav sajēgas par to, ko runā. Gribētu redzēt, kā tu ar zīdaini to visu izdarītu. :D

Tā kā manai meitai nu jau ir gads, man ir beidzot laiks "atcerēties", ka esmu sieviete. Smagumus nestiepju, ja nu vienīgi meitu, pie friziera eju un nekrāsojusies arī no mājas vairs cenšos ārā neiet. Bet ne jau tas liek justies sievišķīgai. Man tie ir tādi sīkumi kā kafijas tase un kūciņa picas un aliņa vietā sēžot kafejnīcā, feina grāmata "nevērīgi" nesta rokās, skaisti apavi. Ja man kājās ir smukas kurpes, varu pat nekrāsojusies iziet no mājas un justies lieliski. Vispār nesaprotu, kāpēc dekoratīvas komētikas lietošana tiek saistīta ar sievišķību un skaistumu. Manuprāt, tas liecina par pretējo. Tādās dienās, kad pieeju pie spoguļa un izskatos labi bez kosmētikas un mistiskām "frizūrām", neviens mani nepiespiedīs ķepsēt kaut ko matos un zieķēt uz sejas. Mans sievišķīgais aksesuārs ir mans smaids. :)
21.03.2013 21:08 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Sievišķība nav izskatā, tā ir attieksmē pret dzīvi un spējā apzināties sevi - pašvērtējumā.
21.03.2013 21:12 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nez, man sievišķīga sieviete iet roku rokā arī ar ārējo izskatu... Nav, manuprāt, nekā sievišķīga caurām dienām staigāt botās, vīrieša tipa biksēs, dzert alu, nelietot vispār nekādu kosmētiku, medības, makšķerēšana u.t.t. Tas viss nemaz nav slikti! Un iespējams tas vīrietim šķiet mīļi, jauki, jautri, forši, bet... diez vai sievišķīgi.
Nu tas ir tāpat kā ar tām bodybuilding sievietēm - gan jau ir vīrieši, kurām tādas ļoti patīk, bet vai tas ir sievišķīgi?...

Un kas attiecas uz kosmētiku, mans subjektīvais viedoklis - neesmu vēl sastapusi nevienu sievieti, kas bez kosmētikas izsatītos labāk nekā ar. Un, ja mājās pie spoguļa izskatās ok, tad uz ielas dienasgaismā tas tāpat būs pelēcīgi. Tuša un viegls tonis lūpām noteikti padarīs izskatu daudz svaigāku un koptāku. ;)
21.03.2013 22:03 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tiešām nesaprotu kāpēc sievietei ar labu sejas ādu un skaistām skropstam būtu jāmālējas:D protams, ja ir slikta āda un īsas skropstas tad vajag uzfrišināties, bet nu ja viss no dabas ir skaists - kamdēļ tad?
21.03.2013 22:06 |

Reitings 3755
tiešām nesaprotu kāpēc sievietei ar labu sejas ādu un skaistām skropstam būtu jāmālējas

Pilnīgi piekrītu. Nereti rezultāts ir daudz nesievišķīgāks un pat vulgārs.
21.03.2013 22:08 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man arī sievišķība asociējas ar koptumu, prasmi būt ieturētai, ar labām manierēm, kā arī inteliģenci un labu valodu. Runājot par dekoratīvo kosmētiku - jā, to var nelietot, ja ir laba sejas āda un labas skropstas, bet reālitātē tādu gadījumu ir maz. Laba sejas āda - tā nav āda bez pumpām. Tā ir veselīga, starojoša, pabarota āda ar vienmērīgu toni, bez ziliem riņķiem un apsārtumiem.
21.03.2013 22:16 |

Reitings 3755
āda ar vienmērīgu toni

Šajā lietā man jautājums - vai jūs par veselīgu ādu uzskatītu arī tādu, kas ir ar pigmentāciju (vasaras raibumiem)?
21.03.2013 22:20 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es dievinu vasaras raibumus (l) Un jā,tas nenorāda uz ādas veselīgumu/neveselīgumu. ;)
Es ceru,ka kādu dienu tie daži raibumi,kas ir uz mana kreisā pleca aizlīdīs līdz sejai :D
21.03.2013 22:22 |

Reitings 3755
Nazi, varu atdot tev savējos. Visu dzīvi esmu tos ienīdusi. :D
21.03.2013 22:26 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Vasaras raibumi, tāpat kā dzimumzīmes, manuprāt, nav slēpjama lieta, ja vien tās reāli nebojā kopskatu (aka vasaras raibumi, kas izvietoti uz augšlūpas kā ūsiņas). Runa ir par ādas toņa nevienmērību - rētām, pigmenta plankumiem, nevienmērīgu iedegumu.
21.03.2013 22:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ance dod šurp :D

LustForLife Bet pigmentācija neliecina par ādas veselīguma stāvokli
21.03.2013 22:30 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Palasīju un sapratu, ka daļa īsti neizprot kas ir sievišķiba. Tā nav tikai svārku, kleitu valkāšana, cakas un kruzuļi, un augsti papēži.
Sievišķība atslēga ir izturēšanās un es nerunāju par iepriekšminēto balss pārvēršanu čiepstēšanā avi nevarītes tēlošanu. Patiesībā sievišķība ir tāda pati aura kā harisma, tā vai nu ir vai nu nav.
21.03.2013 22:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits