Sveikas!
Sen šeit neesmu neko rakstījusi.. Bet nu, esmu mazliet apjukusi un gribu dzirdēt viedokli no malas.
Jaunajā gadā iepazinos ar vīrieti, iesākumā uzturēju tādas neitrālas attiecības, jo viņš ir tāds bruņču mednieka tips. Bet viņš neatkāpās un laika gaitā tomēr satuvinājāmies, līdz pēdējā laikā jau regulāri tikāmies, vakaros stundām runājām pa tel., dāvināja ziedus utt. Pieķēros viņam. Pēdējā tikšanās reizē mazliet sastrīdējāmies, bet salābām. BET tad nu pēkšņi, precīzāk pirms trīs dienām viņš pēkšņi vairāk ne zvana, ne raksta. Soc. portālos online ir manīts, tā kā nav nekas atgadījies. Es viņam uzrakstīju sms, uz kuru saņēmu vēsu atbildi, uz beidzamo vispār neatbildēja. (kaut gan neko nejautāju, bet tomēr iepriekš vienmēr kaut ko uzrakstīja). Tagad jau pagājušas vairākas dienas, un nekā. Negribu uzbāzties, lepnums neļauj. Stulbākais, ka sestdien man dzimšanas diena, kuru plānojām pavadīt kopā, bet tagad man vispār negribas svinēt.
Kā jūs rīkotos - zvanītu/rakstītu, lai pavaicātu,kas par lietu vai pieņemtu, ka šis klusums ir atšūšana?