Ātrie kredīti

Reitings 7
Reģ: 19.03.2013
Kārtējo reizi raksts par ātro kredītu jūgu.
Netaisos stāstīt cik dumja un negudra biju ņemot šos ātros kredītus, bet ceru uz viedokļiem, kas varētu palīdzēt.

Tātad man ir apmēram 6 ātrie kredīti, kuru summa sastāda 1500ls kopā ar procentiem jau.
Esmu zvanījusi visiem stāstījusi, ka reāli man nav nekā pie dvēseles un tikai tikko sāku strādāt jaunā darbavietā, kurā alga būs pēc mēneša un arī tikai 180 ls.

Nekādīgi nevaru saprast, ko darīt. Varbūt kāds zin, kur var aiziet uz konsultāciju, jo saprotu, ka pati galā ar tik smieklīgu algu netikšu.
19.03.2013 17:40 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Anne- man jau tika šāda mācība no draudzenes. tā jau saka-ja negribi pazaudēt draugus- neaizdod naudu. nu labi, mēs esam draudzenes, parādā man viņa ir, bet es tagad vismaz zinu, ka noteikti vairāk tādas summas neaizdošu. jo reāli tad, kad man pašai bija vajadzīga tā nauda, tad man nebija..
20.03.2013 11:16 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Elfa vecāki nevar palīdzēt?
Ļoti svarīgi ir izrunāt ar aizdevejiem, ka esi gatva apmaksāt kredītu un izstrādāt apmaksas grafiku, lai nekrājās procenti. Tiek ātri uzaug un tad no parāda jūga ārā netiksi...
Zinu meiteni, kura neapmaksājot Avon 5LVL, saņēma pēc gada vēstuli ar parādu 300 LVL.
20.03.2013 11:19 |

Reitings 7743
Pieļauju, ka summa, kas tika paņemta, bija daudz, daudz mazāka, jo laikā nemaksājot, soda % aug ātrāk kā sēnes pēc lietus.
20.03.2013 12:15 |

Reitings 53
Reģ: 31.08.2010
noteikti nepārkreditējies, jo tiklīdz sajutīsi, ka ir "tikai viens" mēneša maksājums, un iepriekšējie kredīti būs atkal brīvi pieejami - sūtīs e-pastus un sms, lai tikai paņem kredītu atkārtoti , Tev ir jābūt ļoti stiprai, lai viss nesāktos no gala.
Ātro kredītu ņemšana ir atkarība, tās ir narkotikas.

Izstāsti savu problēmu draugiem un ģimenei, Tev vajag atbalstu, lai Tu no tā tiktu ārā!

Noteikti, kā jau meitenes minēja, griezies kredītiestādēs un vienojies par atmaksas grafikiem,katram kredītam. Pamazām atmaksāsi visus un būs vieglāk elpot.

Tā apziņa, ka katru mēnesi iesniedzot savu maksājumu kredītu summa samazinās, ļauj saskatīt gaismu tuneļa galā!
Lai Tev izdodas,esi stipra! :)
20.03.2013 13:54 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Noslēpumainā, man arī gribētos zināt, kam tādas mazas summas vajadzīgas, lai pēc tam sacūkotu visu savu dzīvi? IPhone tak var uz nomaksu kaut kur paņemt. Bez modīgām lupatām dzīve nebeigsies.
20.03.2013 19:33 |

Reitings 7
Reģ: 19.03.2013
Iepriekš rakstos, ka NEVIENA nevar palīdzēt, biju domājusi neviens, nedaudz pārrakstījos.

Tātad šodien paņēmu un sarēķināju cik reāli varu katram maksāt mēnesī.

Ar smscredit norunāju, ka līdz mēneša beigām aizskaitu 65 ls, kas nonāks no lielās summas nost un tad viņi izveidos maksājumu gafiku. Tas ir devis man cerību.
Smscredīta paņēmu 350 ls, bet procentos izauga līdz 650. Katru mēnesi maksāju 40 ls pagarinājumu summas un tā gandrīz pusgadu. Tagad parrēķinot, jau sen būtu kredītu atmaksājusi, tāpēc nekādā gadījumā nepagariniet tik lielas summas. Labāk vienkārši skaitat kaut kādu summu un zvaniet sakat, ka drīz pagarināsiet.

Ar vivus kredītu sarunāju summu 26 ls mēnesī, kas arī ir cerīgi.

Mazos kredītus centīšos samaksāt pārdodot, kādas liekas drēbes.

Satrpcitu ANDELE MANDELE ir lielisks veids, ka piepelnīties.

Esmu ieraudzījusi gaismu tuneļa galā.

VEcākiem arī visu izstāstīju, bet teicu, ka palīdzību nepieņemšu, jo pašai no savām dumjībām jātiek ārā. Vecāki pateica, ka no kļūdām mācas un, ka nekad mani nenosodīs, tikai centīsies saprast.

Tā lūk izskatās pagaidām.

Centīšos pieplnīties cik var un visu naudu skaitīšu prom, ēšanai naudu prasīšu vecākiem, par dzīvošanu man anv jāmaksā, tāpēc DUMJA vai NEDUMJA esmu, bet esmu atradusi reālu risinājumu.

Galvenais ir neslēpties.
21.03.2013 12:08 |

Reitings 7743
Ko lai saka - malacis, ka meklē risinājumus! Lai veicas visu ātri nokārtot! :)
21.03.2013 12:19 |

Reitings 2
Reģ: 01.01.2016
Skatos, ka arī te ir ieperinājušies ātro kredītu jeb augļošanas reklamētāji. Administrācijai vajag uzlikt filtrus, lai visādi parazīti nereklamēs te pakalpojumus, kas cilvēkiem nes bēdas. Nevienam neiesaku ņemt šos kredītus, labāk badoties, bet nelīst parādos! 8-)
04.01.2016 08:10 |

Reitings 13
Reģ: 13.06.2016
Jāpiekrīt Dārtai. Bet kaut kā ir iepriekšējie parādi jāatdod. Cik zinu, tad ir jauns pakalpojums kreditoriem (bet jāskatās, cik lieli ir procenti), saucās kredītu apvienošana vienā maksājumā. Varbūt kādam noderēs.
04.07.2016 15:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!