Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aizdomaajos.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nesen te bija interesanta saruna par to ,cik biezi sakam saviem vecaakiem ,ka vinus miilam.Loti daudzas meitenes atzinaas,ka reti saka sos vaardus saviem vecaakiem,bet paraada darbos. Daudzas izteicaas,ka saka tos vaardus tikai savam mazulim ,viiram!Mees veeleetos ,lai tas mazais cilveecins arii veelaak saka mums tos vaardus,bet reaali tas nemaz nav tik daudz noverots.Tik daudzas jaunaas maaminas uzsver,ka negribeetu dziives nogalee buut vienas...cer ,ka tas "lielais beerns" tomeer buus blakus.Vai meees "esam sasniedzamas" saviem vecaakiem?
19.03.2013 17:34 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man ar vecākiem attiecības ir nekādas, bet šad, tad sazvanāmies, tā pat arī mazbērnu apciemo. Protams, arī palīdzu viņiem, ja ir kāda vajadzība. Vecāki tomēr paliek vecāki.
19.03.2013 17:36 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Manaa gimenee arii nesvaidaas ar shiem vaardiem un man ir tik loti zheel tas ka es nevaru pieiet un samiilot mammu, ieliist vinjai kleepii , samiilot. Tas kaut kaa jau no laika gala iegaajies. Es laikam pati neatceros iisti ka mani mamma buutu baigi miilojusi un neemusi kleepii. Ja man buus beerni es gribeetu lai vinji izraada savas juutas nekaunoties. Pashlaik kameer man nav beernu es miiloju savas maasas meitu.
19.03.2013 17:40 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Lai arii reti esmu mammai teicis, tapat, ka vinja man, tomer samiljoju regulari, kad aizbraucu ciemos. vasaraa katru otro nedelju, ziemaa ieverojami retak, jo laukos ziemaa darit nav ko. Un, ja nevar kaut ko padarit, tad uz laukiem ciemos reti braucu. Tapat aizvedu visadus labumus no tirgus, ko laukos iegadaties nevar. Tetis vairs nav shaisaulee, tapec mammiti vajag samiljot:) Vajadzetu jau vairak palidzet un braukt ciemos, bet gluzi nevar teikt, ka nemaz nerupejos. Vinja man laba un vienigaa:) Tapat arii uzticibas persona, ar kuru var par visu parunat ..

Visparigi paskatoties apkart un redzot citas gimenes, varu teikt, ka man ljoti paveicies ar veckiem un brali, un masam! Visi ljoti forshi un atbalstam viens otru iespeju robezas.
19.03.2013 17:56 |

Reitings 16208
Man biezi iznaacis dzirdeet-vareetu atdot visu,lai tikai beernam buutu labi...Taa miilestiiba pret beernu laikam ir neizsmelama, jaaatziist,ka kaut kur sirdii dzilumaa vienmeer iesaujas doma-gan jau par mani arii aizdomaasies veelaak!Es laikam so visu rakstu peec noveerojumiem ,straadaajot ar veciem cilveekiem!Tik biezi redzu,ka jaunie ieskrien pie taas vecmammas,iedod bucu un skrien taalaak-nekaadu dzilaaku emociju!Esmu tik daudz dzirdeejusi,bet es tik daudz esmu iedevusi un se tev...!
19.03.2013 18:02 |

Reitings 7743
Emmanuelle, bieži vien vecāki, vecvecāki ar asarām acīs stāsta kā audzinājuši, lolojuši un pēdējo atdevuši, bet - ne vienmēr bērni/mazbērni par to ir tikpat labās domās un nav nekādas diži jaukas atmiņas. Vai nu mīlestības par maz saņēma vai pārāk stingri audzināti tika un pretī spēj dot nevis mīlestību, bet riebumu un nav nekāda prieka apciemot cilvēkus, kuri atmiņā palikuši ne ar tām labākajām atmiņām. Protams, mēdz būt arī nepateicīgi cilvēki, kuri tika lutināti un vecāki atdeva pēdējo, bet pretī saņēma nepateicību un nicinājumu. Neviens, izņemot pašus, nezin, kā īsti bijis.
19.03.2013 18:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
bieži vien vecāki, vecvecāki ar asarām acīs stāsta kā audzinājuši, lolojuši un pēdējo atdevuši, bet - ne vienmēr bērni/mazbērni par to ir tikpat labās domās un nav nekādas diži jaukas atmiņas. Vai nu mīlestības par maz saņēma vai pārāk stingri audzināti tika un pretī spēj dot nevis mīlestību, bet riebumu un nav nekāda prieka apciemot cilvēkus, kuri atmiņā palikuši ne ar tām labākajām atmiņām

Ir vecaaki, kuri nav neko pelniijushi. Labus vecaakus diez vai aizmirsiis.
19.03.2013 18:18 |

Reitings 16208
Atceros,daudzas teica-teicu sos vaardus tikai beerniibaa.Kaapeec ir gruuti tos teikt veelaak?
Tad veel-muusu gimenee tas nav pienemts!Vai tas nenaak taa dabiigi-es tevi miilu mammin!:)
19.03.2013 18:24 |

Reitings 7743
Labus vecākus, protams, ka neaizmirsīs, lai gan - visādi gadās. Daudzi piemēri no dzīves - vecāki sitās, raujās pa vairākiem darbiem, lai tikai bērniem viss būtu, bet bērni vecākus nolād par to, ka viņi esot veci nabagi, kuri neko nespēj dot, lai gan - nevaru iedomāties, kas bērniem varētu trūkt, ja savos 20+ dzīvo mājās, nodzeras un naudu tērē visur, kur var. Cik esmu runājusi, goda vārds - būtu gribējusi sev tik foršus vecākus, neticu, ka ikdienā viņi būtu nejauki.
19.03.2013 18:29 |

Reitings 16208
Man ir viens piemeers no dziives,kur abi vecaaki atdevusi visu,lai meita vareetu maaciities labaa skolaa,nestraadaat .Beigaas dzirdu-kauns ,ka taada mamma(pieneemusies svaraa,neizskataas pietiekosi labi),teetis arii nav pa praatam-par prastu,lai raadiitu saviem "smalkajiem" draugiem...Loti zeel!!!
19.03.2013 18:34 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Tad veel-muusu gimenee tas nav pienemts!Vai tas nenaak taa dabiigi-es tevi miilu mammin!

Ja līdz šim mamma un vecvecāki man nav teikuši, ka mīl mani un es tāpat, tad kāpēc pēkšņi mainītos šī ģimenes izpratne par mīlestību? Godīgi sakot, man liktos jocīgi pašai pēkšņi šos vārdus pateikt. Tas tā arī paliek, ka ģimenē nav pieņemts mīlestību atklāt caur vārdiem, bet gan caur darbiem :) Tas nenozīmē, ka mammu mīlu mazāk, nekā tie, kuri šos vārdus katru dienu saka savām mammām.
19.03.2013 18:40 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Man ir tāda mamma, kura tiešām, var teikt dara un dod man visu, tikai lai es būtu laimīga. Bieži vien pat par daudz un par sevi nemaz nepadomājot, bet tāda viņa ir. Es to noteikti novērtēju, dažreiz varbūt par maz, jo tagad šķiet, ko gan es varu viņai dot pretī, bet noteikti nākotnē es viņai visu to atdarīšu. Lai gan mamma dzīvo ārzemēs, mums vienalga ir pašas labākās attiecības. Viņa ir pati labākā draudzene un viņai varu stāstīt pilnīgi visu, bet tos trīs vārdus es tik un tā nespēju viņai pateikt. Ir gribējies, bet tad tas kā kamols kaklā iestrēgst un nenāk laukā, diemžēl, bet viņa tāpat to zina.
19.03.2013 18:58 |

Reitings 16208
Es iedomaajos -cik biezi tomeer amerikaani lieto sos vaardus -muusu gimenee noteikti:)
19.03.2013 19:03 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Emmanuelle pirmkārt gribēju pateikt, ka tavi komentāri un topiki ir kā naglai uz galvas. Vienmēr izlasu, gandrīz vienmēr patīk, gandrīz vienmēr piekrītu tekstiem :) bet tas tā ārpus topika.

Sasniedzama mammai esmu visu laiku. Dzīvojam kopā vienā mājā. Jā , nepietiekoši saku ,ka mīlu!
Tēvs ir cita runa, viņš dzīvo kādu gabaliņu prom, nekontaktējamies tikpat kā nemaz. Uz svētkiem caur netu apsveicu, pasaku kā klājas un ja viņam ir interese viņs atbild. Jā, skaidri zinu, ka ja viņš lūgs palīdzēšu, bet draudzēties, mīļa būt un jauki pavadīt laiku netaisos. Nav viņš manā dzīvē neko tādu izdarījis, lai mana attieksme būtu savādāka.
19.03.2013 19:06 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nu no manas pieredzes ar amerikāņu paziņām, tie vispār ar tādiem vārdiem mētājas pa labi un pa kreisi, nevis saka, bet tiešām mētājas. Neko labu arī šajā galējībā nesaskatu.
19.03.2013 19:07 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Saku savai mammai,saviem tuvajiem..vnm taa,kaa nesatiekamies bezzi jo esmu uk tad varbuut uzrakstiit es tevi miilu un man kaut ka nevelkas,bet vnm aizrakstu tos dr.lv simbolinjus(iloveyou)
19.03.2013 19:09 |

Reitings 16208
Navigator-paldies!:)
Es laikam loti izmainiijos ,dziivojot lauliibaa ar savu pirmo viiru!Nekad agraak neredzeeju taadu sirsniibu gimenee -cilveeki tiesaam loti biezi teica viens otram sos vaardus!Mani saakumaa tas loti kaitinaaja,likaas uzspeleeti,samaaksloti,nepierasti.Tad ieveeroju ,ka saaku pati palikt taada miilaaka pret visiem!Vienmeer atceros so gimeni ar taadu siltumu sirdii!
Es tik loti esmu pieradusi dzirdeet no saviem deeliem sos vaardus e-pastos,ja vini paarstaatu lietot,buutu paarsteigta...!
19.03.2013 19:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits