hanna!, neuztveru to kā uzbraucienu. :) Daļēji tev piekrītu, bet es izklāstīju tikai vienu no savām ideālu attiecību sastāvdaļām. Tās nesastāv tikai no naudas un darba. Pie tam, manuprāt, veiksmīgs vīrietis arī ir tāds, kurš sevi realizējis savā sapņu darbā. Protams, tur vajag arī nelielu sievietes grūdienu reizēm, bet tas nav nekas nesasniedzams. Bez tam, es jau nelieku tam vīrietim, kurš ar mani ngerib dzīvot kopā, tagad uzpurēties ar mani dzīvojot un vergot manā labā. :D Neba es viņus pie radiatoriem pieķēdēju. Ja grib, lai nāk, ja grib, lai iet, bet ne vairākkārt. Protu par sevi parūpēties arī pati, pie tam labi. Taču vīrietī man vajag drošības nodrošinājumu sev un bērnam. Arī finansiālu. Ja viņš to nespēj man sniegt, man to nevajag - mocīties pašai un mocīt citu. Es jau nerunāju par kaut kādām abstraktām lietām - tikai par normāli apmaksātu darbu. Diez vai kāda no jums gribētu dzīvot ar kādu, kam "nepiepildītais azotes sapnis" ir būt par bezdarbnieku un dzīvot uz sievas kakla. Taču, ja sapnis ir cits - uz priekšu. Tikai, lai necieš ģimene, jo man jau ar sapnis būtu, piemēram, atstāt sīkos ar vīru (ja tāds būs) un aizlaisties pasaules apceļošanas tripā, bet es to nekad nedarītu. Tieši tā, kā saki, arī jābūt - līdzsvarā.