Domā par vienu izvēlas citu.

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
Es neizprotu draudzeni! Nu jau ilgāk par gadu viņa ir kopā ar puisi , liekas ka viss viņu attiecībās ir jauki , saskaņoti .u.t.t , vismaz pēc bildēm to var spriest , nezinu kā ir privātajā dzīvē, BET
19.03.2013 14:31 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
un tagad tu izdomāji, ka caur forumu atrisināsi viņas noslēpumu? :D
nu pati jau zini atbildi, ka nezini neko, jo viņa tev nestāsta.
19.03.2013 15:23 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Šī lieta neskaidrojās ar saprātu. Tā vienkārši notiek.. Cilvēki nezinu ar ko un kāpēc būs kopā.
Šajā lietā pat necenšos atrast skaidrojumu.

Tā piemēram sanācis bija parunāties vēstulēs ar ex, kura man nodarīja nopietni pāri.. Cik sapratu viņa ir ļoti nelaimīga tajā dzīvē, ko izvēlējās, puisis krāpj, neciena un visā visumā ir pilnīgs neveiksminieks.

Un šī tik viņu zāģe par to, kā es pret viņu attiecos, cik es biju labs utt... Stāstīja, kā ziemassvētkos raudājusi, jo vairs nebija sirsnīgi svētki, kopā ar mani un manu ģimeni, ka dzīvē nekas neiet... Jeb citiem vārdiem žēlo sevi.. Bet viņa ir vienkārši slimīgi apmāta ar to cilvēku - tiktiešām slimīgi. Žēl jau noskatīties, bet ko tur var darīt.

Sākumā pat gribējās, lai viņai tā ietu, pēc visa ko izdarīja man, bet nu laiks gājis un tiešām paliek žēl. Bet tajā viņas murgā es iekšā līst vairs netaisos - tur ir pārāk traki...

Īsāk sakot ieteikums autorei, lai dara, kā vēlās tā draudzene, jo mainīt tu neko tur nevarēsi, līdz cilvēks pats nevēlēsies ;)
19.03.2013 16:05 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Esi dzirdējusi teicienu - neskati vīru pēc cepures?!

Tikai tādēļ, ka tev viņš liekas esam jefiņš, nenozīmē, ka draudzene viņu redz tāpat kā tu. Ko līdz 6paka puisim ja tas arī ir viss kas viņā ir. Vai tad galvenais nav tas kā konkrētā persona liek justies? Ja viņa laimīga, tas taču būtu galvenais vai ne tā?! Gribas teikt, nebāz degunu tur kur tev to neprasa. Varbūt draudzene ne par velti tev neko nestāsta?! Redz kā tu daries, aprunā viņas personīgo dzīvi un izliecies labāk zinām kas viņai der un kas ne.
20.03.2013 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits