Aii meitenes,juus man uzdzinaat lielas skumjas:(
Man ir sunu puika nu jau 6 gadinji vinjam:)
Atceros veel ,kaa sodien..dziivoju ar vecaakiem ,maacijos....un vienaa dienaa seezzot dr.lv ieraudziiju dr.lv bildes ar maziem puukainiem suneeniem kuri tiek paardoti..saucu mammu pie datora taa luudzos,lai man buutu suniits,mamma bija kategoriski pret,teetis arii,bet beigas apsolot un "zveerot" ruupeeties par vinju,mees braucaam pakall manam sunjukam..tas bija kaadi 240 km no manas dziives vietas...atradam isto maju,iebraucam pagalmaa un tur nu vinji bija vecaa skuuni pie savas sunju mammas,melna vaacu aitu kuciite un teevs bija chau,chau skirnes paarstaavis.....tur bija kaadi 5 kuceeni ...gribeeju sunju puiku un tad saimniek izceela divus viens bija melns bet otrs peleeciigs pirmo ko panjeemu taa arii iemiilejos savaa miilulii...tik jauks un miiljss aiii ;(....nu vinjss auga lielaks,tika audzinaats lielaa miilestiibaa un gaadats par vinju....bet jutam,ka ir nikns un jau mazs leca cilvekiem virsuu palika lielaks un nu vairs jau nevareja laist pa pagalmu skraidit nacaas tureet pie keedes(skumji tiesham)...vinjs ir man miilulis ...saaku dziivot ar draugu un majas paradijos retaak...parasti vinjss 3 x dienaa tiek izvedaats utt..kad naku maajas vnm ar taadu laimi gaida..tagad nebija mani gandriz gadu redzejis,bet tapat actinjas mirdzeeja pat asaras bija aciis...esmu nozzeelojama saimniece apsolot par vinju ruupeeties,miilet un lutinaat,bet izvelos dzivi arzemes deelj naudas