Riebjas sekss!

Reitings 122
Reģ: 07.12.2012
Jā, riebjas! Un es domāju, ka sakarā ar to varu atvadīties no savas sapņu dzīves un normālām attiecībām.
Es nekad neesmu izjutusi orgasmu, jo nekad nevaru seksa laika atbrīvoties. Savukārt tam iemesls ir nolādētā piena sēne, kura mani vajā jau no puberitātes sākšanās. Jūtos neērti un viss.. Un ne ginekologs, ne zāles nelīdz, naudu esmu izgrūdusi zālēm vairāk kā saprašanas. Ar draugu izšķīrāmies tieši seksa dēļ, es nespēju izturēt viņa uzstājību, jaunas attiecības uzsākt nespēju, nevēlos nevienu pielaist klāt pārāk tuvu, jo drīz pēc tam sekos gulta!
Ko jūs varat ieteikt šajā nožēlojamajā situācijā?
18.03.2013 22:02 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
A ko darīt,ja esmu vispār frigida?Nu negribu un viss,no sākuma domāju,ka vainīgas OK,pārtraucu lietot,nu jau pusotru mēnesi nelietoju un nekāda vēlme pēc seksa nerodas,pat ne mazākā.Pat neatceros,kad tāds normāls sekss bijis,laikam vasarā,tad tur pa starpai tāds ar piespiešanos,kur envienu mirkli neesmu pat jutusi nekādu uzbudinājumu un tās sajūtas vispār kaitina un nepatīk.
19.03.2013 00:01 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Frigiditāte jau nav nekas nereāls - problema var būt gan fizioloģiska, kad vnk fiziski negribās, nejūt neko un tml via arī psiholoģiskā frigiditāte, kad zemapziņā tiek bloķets uzbudinājums, vēlme pēc seksa.

Nu man jau šķiet, ka visbiežāk vnk nav īstais partneris. Cik nav tādu frigīdo sieviešu, kurām cits puisis parādas un tad tik pa gultu ņemās. Sievietēm tā lieta ir tik sarežģīta... Gadās jau gadījumi, kad ar puisi viss ir Ok seksā, bet tad viņs kaut ko izdara - nokrāpj vai vēl ko un vairs viņu negribas, vnk nestāv uz viņu un nesanāk!
19.03.2013 00:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Harmony Varbūt esi aseksuāla.

Frigidas sievietes jau toč var izārstēt ar labu seksu :D
19.03.2013 00:28 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Frigiditāte dazreiz ir izdomāta un šis termins tiek tautās lietots, lai apzimētu vnk nevēlēšanos pēc seksa. Bet būtībā frigiditāte ir medicīnisks termins un lai to varētu 100% attiecināt uz konkrētu gaījumu, nepietiek vien ar to, ka negribas seksu.
19.03.2013 00:32 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Arabica galvenais tev šobrīd ir pieņemt savu ķermeni, kāds viņš ir. Ar visiem niķiem un stiķiem, jo jāapzinās ir tev tas, ka Jūs sievietes esat ļoti pakļautas dažādām infekcijām tieši dzimumorgānos, tur ir ideālā vide mikroorganismu attīstībai, jo daba ir paredzējusi ideālus apstākļus jaunas dzīvības radīšanai.
Līdz ar to šādi slimības uzliesmojumi ir salīdzinoši normāla parādība. Par savu veselību nav jākautrējas vai jākomplekso, galvenais ir atrast to, kas tev palīdz. tas šobrīd ir tavs uzdevumus.

Cik saprotu vismaz pamata ieteikumi - ir higēna, dabīga apakšveļa.
Varbūt runāšu muļķības, bet ieteiktu varbūt pamēģināt pirtis - izkarsēties regulāri - jo cik atminos, jebkura mikroorganismam ir temperatūru diapazoni, kuros viņas spēj attīstīties un vairoties un ir tādas temperatūras, kuras ir viņiem kavējošas vai nāvējošas. Bet ieguvums no pirts, ir kontrasti, jeb izkarsēšanās izpēršanās un auksta, vēsa duša. Kas ja ne tieši iedarbosies, tad pastarpināti gan varētu, jo pirtī iešana paaugstina organisma imunitāti, kura atkal tieši nosaka dažādu mikro organismu attīstību.

Bet mikroorganismi uz mūsu ķermeņiem būs vienmēr, galvenais ir to līdzsvars, lai kāds pēķšni nesāk dominēt. ;)

PS: ja esmu aizrāvis pilnīgi garām nedusmojieties :D man grūti, ko ieteikt, jo tomēr neesmu sieviete ;) ieteikumus izvirzu vairāk pamatotus ar teoriju ;)
19.03.2013 01:05 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Nošauties!
19.03.2013 03:24 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pirmkārt nomaini ginekoloģi. Nav normāli regulāri lietot zāles kuras pašas par sevi nomāc intīmās zonas dabīgo mikloforu. Ārstam jau tas būtu jazin, jazin, ka jarok dziļāk.

Iesaku lietot intīmās mazgāšanas līdzekli Vagisil, dabīgs ph, kumelīšu ekstrakts, aloja un vitam;ins E. Lieliski palīdz piena sēnes gadījumā, ja sāk lieto laicīgi, var iztikt bez zālēm. Mana gainekoloģe ieteica un vairs ar šo problēmu neesmu saskārusies gadiem.

19.03.2013 14:10 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Iespējamie ārējie apstākļi piena sēnei - daudz saldumu uzturā.
Reizēm arī kariess var ietekmēt.
19.03.2013 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits