Kā izkļūt no ''Friends with benifits'' zonas?

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Varbūt kāda lasīja diskusijā- Kur lai atrod normālu vīrieti- bet gribu dzirdēt viedokļus, tāpēc lai iet jauna diskusija.

Tātad, lieta tāda. Visu šo laiku, kad domāju, ka pie apvāršņa nav neviena vīrieša ar kuru es gribētu būt kopā, izrādās, ka viņš visu laiku ir bijis man blakus. Viss jau būtu labi, ja vien mūsu attiecības nebūtu kādu laiku tajā, saucamajā, ''Friends with benefits'' zonā. Līdz šim brīdim šis attiecību statuss mani pat ļoti apmierināja, bet jau neilgu laiciņu es vēlos kaut ko vairāk. Negribu iedziļināties sīkumos, bet īsi sakot tagad ir viss ko es tik ilgi meklēju. Tagad tikai nezinu kā lai viņam pasaka, ka vēlos ko vairāk. Varbūt liekas, ko tur daudz ņemties, vienkārši paņem un pasaki, bet tas nav nemaz tik viegli. Pirms tikšanās vienmēr domāju, viss, es pateikšu, ieminēšos viņam par šo tēmu, bet kā satieku, tā vienkārši nespēju viņam to pateikt un, godīgi sakot, man arī ir bail no viņa atbildes. Pašā sākumā, kad iepazināmies, viņš ļoti gribēja ar mani būt kopā, bet tad man viņš īsti nepatika. Laika gaitā esam runājuši par to, kāpēc tā arī neesam nekad bijuši kopā, bet tā arī paši atbildi nezinām. Tagad par to neesam runājuši, bet es zinu, ka vēlos būt ar viņu kopā.

Tāpēc, varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze un var ieteikt, kā visvieglāk izkļūt laukā no šīs zonas un iedot viņam mājienu vai pateikt, ka vēlos ko vairāk?
18.03.2013 19:22 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Tikai pirms raksti e pastu patrennējies sev uz otru epastu nosūtīt. Jo bieži vien domā ai ne to uzrakstīju, savādāk vajadzēja. :D
18.03.2013 21:42 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ak dievs,neraksti e-pastu vai vēstules draugos,nedod dievs sms. Tas par tevi neliecinās neko labu. (t)
18.03.2013 21:43 |

Reitings 31
Reģ: 14.02.2013
Been there, done that :)
Tikko pēc 2 gadiem saņēmos. Izskatās, ka uztvēra kā joku :( Kad tiešā tekstā uzaicināju uz randiņu, tā arī atbildi joprojām neesmu saņēmusi...

Bet Tev, Džinnij, vēlu veiksmi. Labāk nožēlot to, kas izdarīts, nekā to, kas nav izdarīts :)
18.03.2013 21:45 |

Reitings 3966
aa pēc tam uzraksti kā gāja. :)
18.03.2013 21:45 |

10 gadi
Reitings 5929
Man arī ir bijis tāds variants, nebeidzās labi :D Bet nu jā - kas neriskē, nevinnē.
18.03.2013 21:54 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Paldies meitenes. :) Noteikti neteikšu viņam to virtuāli, varbūt tikai pateikšu, ka man ir ar viņu kaut kas jāparunā, lai atkal drīzāk varētu tikties, bet tas noteikti būs tikai kaut kad nākamnedēļ. Jāpaņem būs pa kādam aliņam lai saruna vieglāk aiziet varbūt. :D Es ļoti ceru uz to labāko, bet ja nē, tad gaidiet no manis nākamo diskusiju ar tēmu- Nekam dzīvē nav jēgas, jo vienīgais puisis, kurš man patīk, atraidīja. :D
18.03.2013 22:13 |

Reitings 3966
Jā epastu labāk neraksti, tas ir tik pat stulbi, kā rakstīt privātu ziņu, kamēr skype viņš ir ofline :D
18.03.2013 22:13 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Pirms savās friends-with-benefits iejauc kaut ko nopietnāku, izsver, vai esi gatava pazaudēt labu draugu UN seksu - jo viņš neko tādu varētu arī negribēt.
Kā rāda mana seksa pieredze - labs, kvalitatīvs un baudāms sekss uz katra stūra nemētājas :D
17.07.2014 11:19 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Manā gadījumā bija tā, ka tikāmies tikai kādas divas nedēļas nogales mēnesī, jo dzīvojām vairāku simtu kilometru attālumā viens no otra. Vienā no reizēm, kad veda mani uz vilciena staciju, noriskēju un uzjautāju, ko viņam nozīmē mūsu pavadītais laiks kopā, ko viņam nozīmēju es. Ļāvu izteikties, uzklausīju visas viņa bažas, tad runāju es, izskaidrojot, ka īsā laika periodā viņš ir ieņēmis ļoti būtisku nozīmi manā tā brīža ikdienā. Godīgi atzinu, ka vēlos ko vairāk, bet neko nezuspiežu viņam. Vienkārši liku noprast, ka viss ir viņa rokās...

Šobrīd esam precēti un audzinam atvasīti :)
17.07.2014 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits