Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laiks skrien vēja spārniem.

Reitings 159
Reģ: 31.10.2012
Sveiciens visām.Iepriekš skatījos kalendāru un apjuku. Tā kā eju devītajā klasē, eksāmeni priekšā un tā var teikt,ka pārvākšānās arī. Palika vairs nieka divi mēneši un eksāmeni klāt. Tad visas skolas lietaas utt. Gribēju pajautāt meitenēm- kā bija,kad devāties uz citu skolu, kādas bija jūsu sajūtas.?Ātri sadraudzējāties? Kā vispār ir sākt dzīvi jaunā vidē? Atvainojos,par daudzajiem jautājumiem. :)
16.03.2013 21:27 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Kad devos prom, biju priecīga par to, ka manā dzīvē būs kkas jauns, jo es nespēju ilgstoši uzturēties vienā vidē.
Sajūtas bija tādas, ka, jā, man priekšā ir daudz kas foršs, nekā slikta tajā vispār nesaskatu, jo cilvēkam dzīvē ir jāgūst pieredze, lai kvalitatīvi nodzīvotu dzīvi. Respektīvi, viens posms manā dzīvē bija noslēgts un biju priecīga, ka sāksies kas jauns.
Par draugiem...jā, sadraudzēties var viegli un pat izveidot savu koloniju ar jaunajiem, vismaz man tā vienmēr sanāk. Priecājos, ka esmu iepazinusi tik daudz jaunus un dažādus cilvēkus jau.
Atkarīgs arī no tā, kur tu dosies, tādi cilvēki tevi arī sagaida.
Veiksmi.
16.03.2013 21:33 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Sajūtas dodoties uz citu skolu bija neziņa, kas un kā būs, viss jauns, nezināms, uztraukties nepaspēju, jo bija draudzene, ar kuru kopā pārgājām uz citu skolu, tā teikt, bija savējais cilvēks, nebiju gluži viena. Sadraudzēties es ātri sadraudzējos, jau pirmajā dienā ar dažiem cilvēkiem, tad nākamajā atkal ar kādiem. Galvenais būt smaidīgai, draudzīgai, atvērtai. Taču bija arī cilvēki ar, kuriem kontaktu neatradu visu skolas mācību laiku. Vienkārši ir tādi, ar kuriem nav pa ceļam, un varbūt arī nevajag. To jau jūt, ar kuriem ir tas klikšķis un ar kuriem nav.
Manuprāt, sākt mācīties pavisam citā vietā ir ļoti labi. Es laikam nevarētu 12 gadus nomācīties vienā skolā, man apniktu tā vide, viss ierastais, tā rutīna.
Lai veicas eksāmenos! Kā arī jaunajā skolā, būs forši, tici man!
16.03.2013 21:39 |

Reitings 159
Perversā Liels paldies :)
16.03.2013 21:42 |

Reitings 159
Gabriela Lee Liels paldies par ieteikumiem :)
16.03.2013 21:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits