Pat ja puisim ir meitene viņi nevēlas beigt satikt draugus un pavadīt kopā laiku. Un jā, ir iespēja, ka viņi visu nakti pirtī sēž, perās un piedzerās, un bez meitenēm. Mans brālis un arī Tēvs bieži kurina pirti un tur pavada laiku ar draugiem BEZ meitenēm, bez draugu draudzenēm, bez manas mātes. Puišiem ir vajadzīga arī pat dienas ilga atpūta ar draugiem bez draudzenes. Tas ir pilnīgi normāli! Mums meitenēm ir savādāk, mēs varētu kaut katru sekundi pavadīt ar savu mīļoto, bet puišiem ir savādāk, viņiem patīk pavadīt arī laiku ar draugiem. Un viņiem ir savas sarunas, kuras nevēlas teikt meiteņu priekšā, savi joki. Tas jau nenozīmē, ka viņi mūs nemīl, vienkārši puisim ir vajadzīgs brīdis ar draugiem, kur viņš var izsmieties, uzzināt, ko jaunu no viņu dzīvēm, u.tt. Un ja tavs puisis ir godīgs pret Tevi, un ir pieaudzis, diez vai viņš ies uz pirti, lai pavadītu laiku kopā ar kaut kādām vecenēm.
Neuztraucies un uzticies viņam. Un tā vietā, lai tajās dienās sēdētu mājās un bēdātos ej un tu arī noorganizē vakaru ar savām draudzenēm!
Man arī bija tāda neliela problēma ar bijušo, viņš gāja satikties ar draugiem tā vieta, lai pavadītu laiku ar mani, un es sēdēju mājās un vienkārši miru nost no sāpēm, bet kādu dienu es izdomāju, ka man arī jāiet izbaudīt dzīvi tā vietā, lai manā vecumā bēdātos par puisi. Es sazvanīju draudzenes un mēs kopā pavadījām superīgus vakarus, un protams mans bijušais bija mazliet pārsteigts, ka es tā vietā, lai paliktu mājās kaut kur izgāju, un viņš sāka palikt mazliet greizsirdīgs, jo nezināja, ko mēs ar draudzenēm ejam satikt un darīt. Viņš mazliet biežāk sāka pavadīt vakarus ar mani, tā vietā, lai ietu ar draugiem. :)