Es nezināju, ka ja kalendārā diena ir iekrāsota sarkanā krāsā, ka tas nozīmē, ka diena ir svētku diena, un autobusa saraksti tajā dienā iet pēc brīvdienu saraksta! Tas notika šoziem!
Man bija jāiet strādāt, telefonā apskatīju sarakstu pēc darba dienas, jo tā bija pirmdiena. Kad atnācu un 10minūtes redzēju, ka autobuss kavē, es biju noskaitusies un zvanīju uz Rīgas satiksmi :D. Sabļāvu nabaga meiteni telefonā, pateicu, ka ja jau šodien saraksts iet pēc brīvdienas, tad to ir jāuzraksta uz pieturas! Teicu, kā tad dara cilvēki, kuriem nav interneta? Kā viņi zina, ka šodien esot kaut kāds sarkanais kalendārs? Vārdu sakot meitene mēģināja man 100 reizes izskaidrot, bet es tikai dusmojos un beigās nometu klausuli. Atnācu mājās, un pastāstīju mammai, teicu, ka kavēju darbu dēļ kaut kāda sarkanā kalendāra. Mamma pateica, ka šodien ir svētku diena, jo tas ir rakstīts kalendārā. Es ieskatījos savā blociņā un tur tiešām šodiena bija iekrāsota sarkanā krāsā! Man bija kauns par to, ka zvanīju kā stulbenīte un sabļāvu Rīgas satiksmē :D No tās dienas zinu, ka ja datums ir iekrāsots sarkanā krāsā, tas nav skaistumam :D