beatt - nē, neparakstījos un ka jau teicu iepriekšeja šādā diskusijā, arī negrasos parakstīties, jo neesmu divkose. OK, nepērku (vismaz pagaidām neesmu pirkusi) dabīgās adas kažoku, taču labāk nopirkšu vienu kvalitatīvu ādas jaku, nevis 10 makslīgās ādas jakas, nevilkšu savas kājas makslīgās adas kurpēs, jo nav vēlēšanās iedzīvoties sēnītēs, tāpēc slēgtos apavus valkāšu tikai no dabīgās ādas, jes, arī pastalas senie ļaudis gatavoja no ādas.
Kā līdz sim arī turpināšu ēst gaļu, so - nebūšu divkose un savu parakstu šeit nelikšu.
OK, man nav patīkami skatīties kā šie dzīvnieki tiek nogalināti, tapēc es to nedaru, es saņemu gala produktu un lai nepiesārņotu savas smadzenes, necenšos iedziļināties visā ražošanas un tapsanas ķedē. Daru to tikai tad, ja mani patiešam šis process interesē!
Un nemetiet man ar akmeņiem, nav vērts, savu viedokli nemainīšu un ja nosauksiet mani par bezisrdi, tad palūkojiet cik daudz pašām visa kā ir no dabīgam izejvielām un padomājiet cik daudz lopiņu dēļ ta ir nogalināts. Kā saka - pirms skaiti akmeņus cita dārzā, iztīri savējo!