Ar birku pie apģērba esmu divas reizes no mājas izgājusi, vienu reizi līdz draugu mašīnai tiku un tur visi sāka smieties, otro reizi aizgāju uz universitāti ar jaunu vesti, atnācu mājās, novilku un, kad vilku to nākamreiz, tikai tad pamaniju, ka tā atkal ir jauna, jo ir ATKAL birka, skaidrs, ka nebiju nemaz to noņēmusi. Esmu lepni piebraukus ar mašīnu pie mājas, izkāpusi un āizcirtusi durvis tā, ka iekšā paliek visas atslēgas, telefons, nauda, stāvēju kā idiote. Vienreiz pie mājas logiem nespēju noparkoties, vairākas reizes mēģināju iebraukt vienā vietā, nesanāca, tad sapratu, ka pāris cilvēki,kas staigā ar suni jau skatās, aizbraucu pāris līkumus izmest, jo bija tāds kauns kāpt ārā. Aaa, vēl vienreiz mājās, labs garīgais bija, taisījos kaut kur un uzliku skaļi mūziku un, protams, dziedāju pilnā rīklē līdzi, sataisos, eju ārā no mājas, trepēs kaimiņš, jauns džeks pīpē un saka, ka es smuki dziedu. Tāds kauns. Un vienreiz man uz ielas meiteņu barīņš pateica,ka man svārki uz augšu uzrāvušies. Vispār jau ļoti daudz tādu feilu! :D