Kas notiek ar Swedbank?

Reitings 171
Reģ: 13.08.2012
Esmu tik dusmīga. Ieeju aptiekā pēc zālēm,norēķinos ar karti - transakcija atcelta. Es tāda nu wtf,labi. Aizeju līdz tuvākajam bankomātam,visu nospiežu - transakcija atcelta,nevar izņemt naudu. Bet nauda kontā ir,jo šorīt ieskaitīja un man atnāca sms,ka nauda ir.
Aizeju līdz tuvējai kafejnīcai - transakcija atcelta. Man nervi vairs netur,kas par lietu? Kods pareizs,arī tajā aparātā parādās,ka kods pieņemts bet transakcija atcelta. Atnācu mājās bez nekā,man vajag zāles bet nekā nedabūnu,skaidras naudas nav.
I-bankā nevaru ieiet,jo mājaslapa nestrādā un met errorus. Vaina manā kartē nav 100%. Bet kas notiek ar to banku?
Kādai vēl ir šādas problēmas?
15.03.2013 15:58 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
gribēju teikt- nevis firmas bet bankas ;)
15.03.2013 20:02 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
NaNa, ā, nu skaidrs, ceru, ka ir salabots, savādāk zobi vadzī jākar! :D
15.03.2013 20:06 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nu bija aizķeršanās viņiem ar serveri, kapēc tāda katastrofa?
Man drošības pēc vienmēr nauda ir arī skaidrā līdzi, nepaļaujos uz karti vienmēr.
15.03.2013 20:49 |

Reitings 227
Reģ: 26.09.2011
Sassy, katastrofa ne katastrofa ,bet saproti, ka arī tā skaidrā nauda kādreiz beidzas, ne? Es arī esmu no tām, kam vienmēr ir, bet šoreiz nebija,jo visu nedēļu nogulēju slima mājās . Un makā 0,70 ls .Un ,ja es aizeju uz veikalu, nevaru neko nopirkt ,naudu bankomātā izņemt nevaru, un arī bankā mani neapkalpo, tad ,ko man darīt. Priecāties par to?
Un reeāli viss negāja visu pēcpusdienu. Tā kā tā vairāk bija liela, neviss maza problēma.
15.03.2013 21:34 |

10 gadi
Reitings 2563
Negribēju nekādā veidā uzbraukt, nedomā tā, nezināju, ka tu slima, vnk saku, par to skaidro naudu.

Kvai atceramies pirms kāda laika TELE2 bija kkas nogājis greizi un neviens nevienu nevarēja sazvanīt. Tas tik bija bums par to, kas NOTIEK?

Reāli cilvēki ar visu to savu pieradumu ir tā apmāti, ka kvai vismazākā nelaime un re alfā nets nozūd un viss pasaule apstājas? Neesat to pamanījušas? :)
15.03.2013 23:22 |

Reitings 7743
Man vienmēr paticis, ka ir skaidra nauda uz rokas, jo reizēm veikalos tie karšu lasītāji nokaras, kamēr restartē, vai arī ko ar viņiem dara, tā pat minūtes 5 paiet. Šādiem čp gadījumiem ir pāris ls krājkasē nolikti.

Tā ir - tiklīdz kkas notiek, uzreiz ir jezga, jo cilvēki ir pieraduši pie visām ērtībām un citām priekšrocībām, ko nodrošina tehnoloģijas. Ja pazūd elektrība, godīgi - jūtos kā akmens laikmetā, pat ēst vai siltu tēju nevaru dabūt. Tie paši sakari vai naudas izņemšana, ir daļa cilvēku, kuriem tajā brīdī tas ir ārkārtīgi nepieciešams un es viņus ļoti labi saprotu.
15.03.2013 23:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits