Kā sevi piespiest to izdarīt?

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Sveikas.

Tad nu tā - manas angļu valodas zināšanas,neslēpšu,ka ir diezgan vājas. Es jau no skolas laikiem slikti pratu šo valodu,nemācījos,jo viņa man dikti nepatika,nesapratu laikus,nu pilnīgi neko,eksāmenus izturēju,pateicoties skolotāju žēlsirdībai.
Taču nu pienācis laiks,kad pašai gribas,lai skolas laikā būtu bijusi prātīgāka un vairāk mācījusies. Protams,esmu atradusi dažas labas programmas,kur var apgūt valodas. Uz kursiem negribu iet,man gribas mācīties mājās,tā kā pašlaik nav naudiņas u.t.t.
Taču ir viens bet - kā man sevi motivēt,ja tas neizdodas? Man nepalīdz tie visi ieteikumi,esmu mēģinājusi nu pilnīgi visu,bet nu saprotiet - TĀDS slinkums,ka vispār.Pie tam ir tā,ja man neizdodas pēc pirmās reizes,šķiet,ka viss ir pazudis,ka nekad neiemācīšos un vispār,esmu neapdāvināta. Un nolaižu rokas.
Ā. un vēl kas. Kāpēc es nevaru un nevaru iemācīties pareizi izrunāt tos vārdus? Nu liekas tik sarežģīti,ka raksta tā un lasa tā..uhh.:D

Ceru uz jūsu sapratni un ieteikumiem.
14.03.2013 19:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sauja kritins-to pasu jau var teikt par krievu valodu. nesen vel gribeja par valsts 2. valodu, visi tak apkart runa utt...nu ka var neprast!"D
tapec nevajag tuksi un sekli runat.
14.03.2013 22:34 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Man bija tieshi taapat ar Anglu valodu. Skolaa negribeju maaciities, biju slinka, nesapratu un negribeeju. Izvilku uz 6shi. Ar lielaam puuleem un shpikoshanu.
Bet viss mainijaas kad pirms 7injiem gadiem paarvaacos uz uk. Biju spiesta iemaaciities.Tagad rakstu un runaaju labaak Angliski nekaa Latviski.
14.03.2013 22:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits