Tā kā man ir lokaini mati taisnoju tos regulāri - katru otro dienu. Zinu tas ir ļoti bieži un kaitīgi matiem... bet citu veidu kā iegūt taisnus matus vēl neesmu atradusi. Esmu domājusi par keratīna taisnošanu, bet maniem biezajiem un mana garuma matiem tas ir diezgan dārgi, pašlaik neko tādu nevaru atļauties.
Lielās taisnošanas dēļ ļoti šķeļas mati, it kā lietoju dažādus līdzekļus, kas aizsargā pret karstumu bet liekas, ka neviens tā īsti nepalīdz... Friziere man ieteica Keune blend de-frizz straight, tāpēc nolēmu nopirkt, bet nezinu vai maz tas kam līdz...?
Un otra lieta, kas mani ļoti uztrauc ir tas, ka mani mati neaug... liekas ka viņi stāv uz vietas. Ja arī viņi mazliet izaug, kā es aizeju nogriezt sašķēlušos galus, tā viņi atkal ir tikpat īsi..Rodas sajūta, ka mati jau pāris gadus ir iestrēguši vienā garumā... bet tik ļoti gribas garākus matus. Vienmēr ar skaudību noskatos uz meitenēm ar gariem skaistiem matiem. Un es zinu, ja man mati būtu garāki viņi tik traki nelokotos, tāpēc varbūt varat ieteik kādus līdzekļus,vitamīnus vai vienalga kaut ko kas stimulē matu augšanu?