Man ir iestājusies apakšveļas krīze. Krūšturi tad vēl tā neko, bet apakšbisīšu trūkums ir pamatīgs. Varbūt kāda zin kur Rīgā var lēti iegādāties labas biksītes?
melnais no manis, bet varbūt kāda zina, kādu ar vienu kāju, kuram varētu noderēt manas miljons "bez otras pusītes" zeķes? nu tas ir konkrēts murgs, ka man regulāri pazūd viena zeķe.
Kāda kvalitāte tīrgū pirktajām?
Man parasti tās lētās ātri saplīst. Sidonas lētās apenes neiesaku, tur apenēm jocīgi izmēri vai arī man pakaļa par lielu, vnm kkas spiež.
zili_rudzi, kopsh peerku tikai vienaaadas zekjes - melnas vai baltas, tad taada probleema atkriit. Protams, kopeejais zekju skaits samazinaas (goda vaards, nezinu kaa :D), bet toties vienmeer ir paaris
Man atkal pārāk daudz kokvilnas zeķīšu - nav kur likt :D
Apenes it kā normālā daudzumā, bet gribas jaunas sapirkt - vecās varētu mest ārā :D a man vienmēr jautajums - cik jums daudz ir krūšturu? Kad dzīvoju ar vienu draudzeni, viņai laikam kādi 30 bija :D katru dienu savu vilka :D man reāli ir laikam kādi 8.. un nav daudz krāsās - bēši, balti un melns, jo nu nav man kur tādu rozā ar puķītēm pieskaņot - zem baltas blūzes? :D
Es nekad neesmu sapratusi kā var pazaudēt tās zeķes. Nu - kā??? Ieliek veļasmašīnā, izmazgā, izžāvē, satin kamoliņos un ieliek skapī. Vai arī jūs neliekat pa pāriem, bet vnk tāpat metat atvilknē?