Šeit jāsaka tā - kam negadās? Nevienu nenosodu. Bet neviens nav pasargāts, ja vispār nodarbojas ar seksu.
Ar bijušo kopā bijām 2,5 gadus. Viss bija lieliski un feini. 2 gadu jubilejā izlēmām uzņemt savu "mājas video". Tīri tā - piemiņai būtu muļķīgi teikt, bet paši sev, lai puisim ir ar ko kavēt laiku ilgākā manis prombūtnē. Šķiroties disku paņēmu pie sevis. Likās - viss kārtībā.
Puisis nedaudz sagāja tintē pēc šķiršanās un sāka pa dzērumam zvanīties un draudēt - ja nenākšu atpakaļ, viņš viņu publiskos, jo esot nokopējis kompī - tāpat, esot arī foto.
Kādu laiku pabaidījos, bet beigās man jau bija vienalga. Nekad neviens nav neko tādu uzķēris, tad jau, laikam, nekas nav publiskots. Katrā ziņā, gan savu iepriekšējo puisi ar kuru pēcāk dzīvoju kopā informēju par šo stāstu, gan arī vīrs ir lietas kursā. Ar nosodījumu sastapusies neesmu. Mans labākais draugs par šo teica tā - neviens, kurš tevi pazīst tevi tā neapkaunos, pat ja kaut kas ir un uzies, tad runās ar tevi - aci pret aci.
Bez tam, video uzņemšanas brīdī es biju nepilngadīga, puisis bija četrus gadus vecāks. Ja es uzzietu šo video publiskošanu - es visticamāk, sūdētos kādā instancē. Jo ja ne nepilgadība, tad tomēr tas ir autortiesību pārkāpums.
Tikai tā domāju - cik meitenes jūs esat pārliecinātas, ka piemēram, vienasnakts sakars netiek klusi klusītiņām filmēts? Jo pareizi jau šeit saka, mūsdienu tehnoloģijas ir attīstītas un tik, tik sīciņas... Bet daļa vīriešu (jauniešu) ir bez morāles un viņiem svarīgi ir "bablatot"...