Stulbs jautājums - sakritība?

Reitings 401
Reģ: 01.11.2011
Vai tā var būt, ka smēķēšana kaut kādā veidā regulē vēdera darbību?
Es smēķēju tikai darbā vai ballītēs. Sen jau esmu novērojusi, ka brīvās dienās, kad nesmēķēju, vēders mēdz neiziet vairākas dienas pēc kārtas. Atvaļinājuma laikā vispār bija šausmas - tikai 7 reizes 4 nedēļu laikā. Toties darba dienās viss notiek regulāri un kārtīgi katru dienu, tieši pēc pirmās rīta cigaretes darbā uzreiz jūtu, ka vajag un būs. Nesaprotu, tā ir tikai sakritība, vai tiešām varētu būt, ka kaut kādā veidā smēķēšana iedarbojas uz vēdera darbību?
Piebildīšu, ka citādā ziņā atšķirības dzīvesveidā starp brīvdienām un darba dienām nav. Ēdienkarte un fizisko kustību daudzums tāds pats.
Jau kādu laiku gribu atmest smēķēšanu, bet tieši šī lieta mani attur. Kad atceros, kā mocījos ar aizcietējumiem pirms 2 gadiem, kad pusgadu nesmēķēju vispār. Un tā vienmēr sanāk vismaz viena rīta cigarete. Un tad jau aiziet vēl viena un vēl viena, utt.
10.03.2013 16:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man arī tā ir bijis, ka knapi paspēj uzpīpēt, un tad skrien tik uz tualeti :D ne tikai man tā ir, bet esmu pamanījusi, ka drags arī pēc pīpēšanas gandrīz vienmēr iet uz tualeti :D
11.03.2013 15:54 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Es parasti nepīpēju, bet, ja man ir šī minētā problēma, tad cigarete man palīdz kā nekas :D Un vienalga, ka kāds saka, cik tas slikti, bet vismaz nav jāmokās ar vēderu.
11.03.2013 15:56 |

Reitings 8272
es zinu, ka līdzīgi man arī bija pēc kafijas, bet to vairs nedzeru, jo man pēc viņas ir slikti. pēc cigaretēm gan nav :D
ūdens daudzums man neko nemaina.
vēl es zinu, ka pastprināti var stiagāt uz tualeti pēc enerģijas dzēriena iztukšošanas, man vajag tikai pāris mutītes, lai skrietu :D
ātrāk vēderam palīdz iziet kustības. piemēram, griez riņķi vai apļo gurnus. arī greifrūti un apelsīni palīdz.
11.03.2013 15:57 |

Reitings 2943
Es goda vārds nezinu vai tā ir, bet kā izlasīju tavu rakstīto tā atcerējos, ko teica viens kursa biedrs. :D Viņš stāstīja, ka nevarot smēķēt kaut kādu tur cigarešu marku, jo tā vajagot pa lielam momentā. :D Es domāju, ka viņš muld, bet varbūt tad tā bija taisnība.... :D
11.03.2013 16:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
:D :D :D :D
11.03.2013 16:01 |

Reitings 72
Reģ: 02.03.2011
es nemaz neeju no majas ara ja nesmu iedzerusi kafiju un nopiipejusi cigareti..itseviski ja prieksa garss celjss:D....
man ir tiesi taapat:D
11.03.2013 16:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits